Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde partisinin oylarını artırmak için büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Yaşar Bozdağ, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun; “Kahramanmaraş’ın bu seçimlerde Konya’yı geçmesini istiyorum” isteğini emir telakki ettiğini söyleyen Bozdağ; “Bu seçimlerde Başbakanımızın emri yerine gelecek. İnşallah oy potansiyeli bakımından Türkiye’de 1. İl Kahramanmaraş’ımız olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak partimizi zirveye taşıyıp, 400 milletvekili hedefine ulaşacağız” dedi.

2023 Vizyonu için 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Bozdağ; “Siyaset kişisel hesapların tatmin yeri olmamalıdır. Bu seçim Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye ve Hedef 2023 vizyonunda tarihi bir önem taşımaktadır.

13 yıllık AK Parti iktidarında, eski Türkiye’den eser kalmadı. Artık Türkiye güçlenen, kendine güvenen, bölgesinde söz sahibi bir ülke. Mazlumların sesi, koruyucusu bir ülke.

Ekonomide, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda hızla gelişen ülkemiz, bundan sonra Yeni Türkiye hedefi ile gelişmiş ülkeler arasına girecek.

Evet, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Dünya 5’ten büyüktür. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde milletimizin teveccühü ile partimizden 400 milletvekili parlamentoya gidecek. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Bilge İnsan Pro. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde Yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden olmasının yanı sıra Pazarcık Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını 2005 yılından bu yana sürdüren Bozdağ, Başkanlık sitemine de değinerek, parlamenter sistemin başarılı olmadığını, başkanlık sistemine geçmenin zamanın geldiğine dikkat çekti ve şunları söyledi: “Başkanlık sistemine geçmemiz lazım. Parlamenter sistem Türkiye’nin büyümesini yavaşlatıyor. Başkanlık sistemi diktatörlük getirmez. Bize yeni bir Anayasa lazım. İşte o zaman 2023 yılında dünyanın ekonomisi gelişmiş ilk 10 ülke arasına gireceğiz” dedi.

Neden Milletvekilliği konusunda ise; “Ak Parti kadrolarının Yeni Türkiye yolunda daha hızlı ilerlemesi gerektiğine inanarak ve bunun içinde bu kutlu yolda bende olmak istiyorum” diyen Bozdağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Siyasetin temeli ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Mevkilerde makamlarda geçicidir. Ancak aziz milletimize hizmet etmek amacı taşıdığında gönüllerde kazanılan makamdır. Sorumluluk omuzlara alınan ağır bir görevdir. Bende bu görevin zorluğunu ve ağırlığını bilerek onur ve şerefle hizmet etmek üzere AkParti’den Kahramanmaraş milletvekili adaylığına talibim, Allah’ım nasip ederse ülkeme, kahraman şehrime ve milletime  hizmet etmek içinbende varım diyorum.

Kahraman şehrimizin marka bir kent olması yolunda gayret ve çaba sarf edeceğim, bu bağlamda bu önemli günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi