Cumhuriyet Halk Partisi Ekinözü İlçe teşkilatında uzun yılardır Aktif siyasetin içersinde olan 2013 yılında Gençlik kolları Başkanı seçilen ve Yerel seçimlerdeki Genç Örgüttü ile Kahramanmaraş’ta ve CHP Genel Merkezi tarafına Yapmış olduğu siyasi Çalışmaları ile adını duyuran Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Balta İlçe Başkanlığı Görevine Talip olduğunu ifade etti.

Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Balta birleştirici bir yönetim hazırlığı içinde olduğunu ifade etti.  Balta parti içinde yaşanan küskünlüklere son vermek istediğini de belirtti. 2013 yılından bu yana ilçe Gençlik Kolları başkanlığında görev aldığını belirten Balta İlçe Başkanlığı için yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı. Balta Bizler Çocukluğumuzdan buyana Cumhuriyet Halk Partisini evimiz bildik " uzun yılardır Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset içindeyim. Fakat bilindiği gibi parti içinde yaşanan olumsuz olaylar parti içinde bölünmeye gitti. Bu bölünme partimize zarar verdi. Bunun sonuçlarını Genel seçimlerde gördük" dedi.

Parti içindeki olumsuzlukları giderecek birleştirici bir yönetim anlayışında olduğunu vurgulayan Balta""Parti içindeki bütün kesimleri kucaklayacak bir çalışma içinde olacağım. Parti içindeki olumsuzlukları gördüğüm için başkanlığa adaylığımı açıklıyorum. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, dışlayıcı değil birleştirici ve kucaklayıcı bir yönetim oluşturup Cumhuriyet Halk Partisi içinde çalışma sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Parti yönetiminde gördüğüm boşluktan dolayı aday olma gereği duydum. Takdir delege ve üyelerimizindir" şeklinde konuştu.

HABER İsmail BOZDOĞAN 

Editör: Haber Merkezi