29 Nisan Pazar günü Ulu Camii önünde, 30 Nisan Pazartesi günü Özel İdare binası önünde, 1 Mayıs Salı günü Piazza girişi önünde konaklayacak olan otobüsün tanıtımını yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraşlılardan çevre, şehir ve kültür başlıklarında Kahramanmaraş’a ilişkin hayal, görüş ve önerilerini paylaşmasını istedi.

Debgici, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milletimizi büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımız tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği Şehrim 2023 projesi kapsamında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkezimiz önünden yolcu edilen Şehrim 2023 Otobüsünün 14. durağı Kahramanmaraş’tır” dedi.

Şehrim 2023 Otobüsü, 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ın çeşitli meydanlarında Kahramanmaraşlılar ile bir araya geleceğini ifade eden Başkan Debgici, şöyle konuştu: “Şehrim 2023 Otobüsü şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Kahramanmaraş’a ilişkin hayal, görüş, öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek. Şehrim 2023 Otobüsünün 29 Nisan Pazar günü Ulu Camii önünde, 30 Nisan Pazartesi günü Özel İdare binası önünde, 1 Mayıs Salı günü Piazza girişi önünde siz değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerimle bir araya gelecektir. Sizlerin katılım ve katkılarıyla yapılacak olan çalışmaların şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

                                                                             

Editör: Haber Merkezi