Seçim kampanyalarında kadın kollarının çalışmalarından pek söz edilmese de aslında başarıdaki en büyük pay onların.

Kim ne derse desin seçimlerde kadınların sergilediği üstün performans başarıyı getiriyor. Tıpkı Ak Parti’de olduğu gibi.

Özellikle Eczacı Nursel Reyhanlıoğlu, Kadın Kolları İl Başkanlığı’nı yürütmeye başladığı tarihten bu yana Ak Parti’de kadınların çalışması daha da bir ivme kazandı.

Reyhanlıoğlu, Kadın Kolları Başkanlığı süresince yaşanan her seçimde çalmadık kapı girmedik ev bırakmadı.  Aynı zamanda partisinde ayrıştırıcı değil birleştirici oldu. Hemcinsleriyle hem hal oldu. Gecesini gündüzüne katıp, bütün kadın üyelerle el ele verip, seçimin birlikte hareket ederek kazanılacağını, aynı zamanda kadının siyasette ne kadar başarılı olabileceğini gösterdi.

Her seçim kendisine bir tecrübe kazandırırken, kamuoyu da artık onu milletvekili olarak görmeyi ister hale geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir erken seçimin konuşulduğu şu günlerde kulislerde Nursel Reyhanlıoğlu’nun da milletvekili adayı olacağı konuşuluyor ve çok başarılı olacağı düşüncesi de hâkim.

Kendisinin, böyle bir düşüncesi var mı bilinmez ama… Neden olmasın? Bu kentin sorunları hâkim, hem siyasette hem iş hayatında başarılı donanımlı bir isim. 








Editör: Haber Merkezi