Seçim çalışmalarına şimdiden başlayan Çayır, sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Gittiği yerlerde muhtar edasıyla karşılanan Çayır, hedefinin Şeyh Adil’i sorunsuz ve modern bir mahalle haline getirmek olduğunu söyledi.

TAPU SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Mahalledeki 300 evin tapu problemi hakkında gerekli yerlere girişimlerde bulunduğunu söyleyen muhtar Adayı Şahin Çayır, “Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuzmuş gibi çalışıyoruz. Burada önemli olan vatandaşlarımızın huzurudur. Onların evlerinin tapu sorunları hakkında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şeyh Adil’i sorunsuz bir mahalle haline getirmek için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettireceğiz” dedi.

SOSYAL DONATILAR KAZANDIRACAĞIZ

Mahallesi için birkaç projesinden de bahseden Çayır: “Öncelikle çocuklar ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Bunun içinde Gerek Büyükşehir gerekse de Dulkadiroğlu belediyelerimizle işbirliği içerisinde olup, çocuklarımız  ve gençlerimiz için sosyal alanları mahallelerimize kazandıracağız. Spor tesisleri, insanımızın nefes alabileceği parklar, oyun alanları, kütüphaneler vs. sosyal donatıların kazanımını sağlayacağız” diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART

Çayır, mahallesinde kentsel dönüşümün başlaması için her türlü çalışmaları yapacağını ifade ederek: “Mahallemizde 20 bin nüfus yaşıyor ve yaklaşık 5 bin seçmenimiz var. Mahallemizde kentsel dönüşüm şart. İnşallah seçildiğim takdirde mahallemizde kentsel dönüşümün başlaması için gerekli bütün çalışmaları başlatıp, yenilenmeyi sağlayacağız. Mahalle sakinlerimize yaşanabilir modern ortamlar sunacağız” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi