Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali öztunç " miting alanına akın eden ve miting alanını terk etmeyen, işçi, köylü, emekli, erkek,kadın, genç,ihtiyar, binlerce insanımızın heyecan ve coşkusu açıkça göstermiştir ki halkımızın CHP'ye hasreti var Bizleri Kahramanmaraş’tan Temsil etmek Üzere Meclise Millettekileri gönderecek dedi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elbistan, Andırın ve Pazarcık İlçelerinde yapmış Olduğu miting en kitlesel, en coşkulu, heyecanlı bir miting olduğunu belirten Öztunç şu görüşlere yer verdi: " miting alanına akan ve miting alanını Yağmurlara Rağmen terk etmeyen, işçi, köylü, emekli, erkek, kadın, genç, ihtiyar, esnaf, sanatkar işleri nedeni ile aramızda olmayan vatandaşlara teşekkür ediyorum Gönülleri bizimle Miting alanlarında binlerce insanımızın heyecan ve coşkusu açıkça göstermiştir ki halkımız Kahramanmaraş’ta bizleri sahiplenmiş bu durum gerçekten Bizleri Mutlu etti vatandaşların CHP'ye hasreti var. Türkiye’nin CHP'ye hasreti var. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Mitinglere gecikmesine rağmen, halkımız bizimleydi ben hepsine sonsuz Teşekkür ediyorum.



Mitinge katılanlara, miting güvenliğini sağlayan Güvenlik Güçlerine, mitingin görkemli geçmesi için çalışan İl Başkanımıza İlçe Başkanlarımıza, Örgütlerimize Milletvekili adaylarına, Belediye Başkanına Eski Belediye Başkanlarına Halkımıza teşekkür ediyorum.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da mitingdeki tablodan memnun olduğu, Kahramanmaraş’tan ayrılırken, İl Başkanı Esat Şengül ve CHP Milletvekili adayı Ali Öztunç’u şahsında örgütü kutladı. CHP’liler, görkemli mitingin de moraliyle, 1 Kasım Seçimleri için Tüm Örgüt temposunu arttırdı.


Editör: Haber Merkezi