Kahramanmaraş’tan 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen ve kendisine duyulan bu güveni boşa çıkartmamak adına Kahramanmaraşlıya hak ettiği hizmeti sunabilmek arzusuyla 24 Haziran seçimlerine hazırlanan ‘Atom Karınca’ Ali Öztunç, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Elbistan’daki baba ocağının yolunu tuttu ve aile büyükleriyle bayramlaştı.

Çalışkanlığıyla taraflı tarafsız birçok kesimden takdir toplayan Öztunç, ailesi ile bayramlaştıktan sonra ilçe seçim bürosuna geçerek halkla bir araya geldi.  Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Öztunç, Elbistan’daki çok sayıda köye de ziyaretlerde bulundu.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden ve sahada her faaliyetlerinin karşılığını bulmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Öztunç, CHP olarak en büyük arzularının 24 Haziran seçimleri sonrası tüm yurtta bayram havasının kalıcı olması, kırgınlık ve kavgaların bir daha indirilmemek üzere raflara kaldırılması olduğunu söyledi.

“BAYRAMDA KÜSLÜK OLMAZ”

Öztunç konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bayramın 1. gününde her zaman baba ocağım Elbistan’da geçirmeye gayret ediyorum. Bayramı ata yurdumuz Kahramanmaraş’ta karşılamak bizi her daim diri tutuyor. Bayramda kırgınlık, küslük olmaz. Biz bugün bayram olduğu için kimseye laf söylemek istemiyoruz. Yine ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, selamlaşıp bayramlaşıyoruz.”

“HAVADA SESSİZ BİR ÇIĞLIK VAR”

“Havada bu dönem sessiz bir çığlık var. İnsanlar sesini çıkartamıyor ama sessiz çığlıkları yurdun her köşesinden duyuluyor. Bir dip dalga söz konusu. Elbistan’dan, Kahramanmaraş’tan ve tüm Türkiye’den yükselen bir dip dalga bu. Halk bıkkın ve yorgun hissediyor kendini, 24 Haziran’ı iple çekiyor. Bugün Elbistan’dayız ve ben hemşerilerime güveniyorum ve inanıyorum ki gerekli desteği sağlayarak evlatlarını Ankara’ya yollayacaklar. Bu vesileyle bir kez daha tüm halkımızın bayramını kutluyorum."

Editör: Haber Merkezi