19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ında gençlerin vakit geçirdikleri mekanlara gidip, onlarla sohbet eden İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli; “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin de siyasilerden beklentileri var. Onların fikirlerini çok önemli ve dikkate alıyorum” dedi.

Özdarelendeli’yi karşılarında görünce şaşıran gençler bir o kadarda mutlu oldular. İlk defa bir siyasetçi tarafından samimi bir şekilde dikkate alındıklarını söyleyip, teşekkür ettiler.  

Özdarendeli’yi soru yağmuruna tutan gençler, İYİ Partinin gençler için projelerini de dinlediler.

 “Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmanın ve siz gençlere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Sizlerin de alacağınız bu emaneti daha sonraki nesillere en iyi şekilde bırakacağınıza inanıyorum. Ben Türk Gençliğine çok güveniyorum” diyen Özdarendeli, gençlere Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini kendilerine rehber edinmeleri gerektiğini söyledi.

İYİ Parti olarak önceliklerinin gençler olduğunu vurgulayan Özdarendeli; “İYİ Parti aynı zamanda bir gençlik hareketi. Sizlere Cumhurbaşkanı Adayımız Genel Başkanımız Meral Akşener’den selam getirdim. Umutsuzluğu üzerinizden atmanızı, okullarınızı bitirince iş sahibi olacağınızı ve ekonomik durumu iyi, zengin bir gençlik için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Sizlerin de bu gençlik hareketine destek vermenizi istiyorum.

Sizler Cumhuriyet gençlerisiniz. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacağınızı da biliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin şahsında, Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm genlerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi