Gelen AK Parti Grubunu makamında kabul eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalara başladıklarını, bazı yeni mahallelerimizde su ve temizlik konularını düzene koyduklarını, çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ise, “Fatih kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımız 5 yıl Malatya’da deneyim görmüş, Büyükşehirden geliyor. Şimdi çalışacağı belediyede Büyükşehir oldu. Afşin’imiz 84 bin nüfusuyla büyükşehrimizin ikinci büyük ilçesi, bu güne kadar yapılan hizmetlere kendiside azimle devam edecektir. Seçim süresinde de yapacağı işlerden bahsetmişti. Bizlerde her konuda başkanımıza destek olacağız. Tabiki 30 Mart seçimlerinde demokratik bir seçim oldu. Bunun neticesinde Fatih başkan kazandı. Merkezi hükümetle çalışarak Afşin’e güzel şeyler yapacağına inanıyorum”.

Daha sonra AK Parti grubu bir süre önce annesini kaybeden AK Parti kadınlar kollarlı başkanı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayşe Kılıç’a taziye ziyaretinde bulundu. Ak Parti TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz Taziye ziyaretinin ardından ilçeden ayrılırken, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ü makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerini ilettiler.




Editör: Haber Merkezi