Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatlarının birlikte organize ettiği iftar programı, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı, ardından kürsüye gelen MHP İl başkanı Süleyman Öner, iftara katılan konuklarına teşekkür, Müslümanların ve Türk dünyasının ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Öner, ramazan ayını mağrifet ve rahmet ayı olarak değerlendirirken, 7 Haziran genel seçimlerine ilişkin olarak da; “Seçimden sonraki günlerde de bir araya geldik. Bu seçimde hepiniz özverili bir çalışma gösterdiniz, gösterdiğiniz bu gayret nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Oylarımızı artırdık ve bir olan milletvekili sayımızı ikiye çıkarttık. Nefisleri bir kenara bırakarak, bundan sonraki seçimlere en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi sonucu almak için mücadele verelim, bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

ŞEKER; RAMAZANIN RUHUNU İYİ OKUMAK GEREKİYOR

MHP Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şeker de, misafirlerin ramazanını kutladı, bu ayın rahmet ve bereket ayı olduğuna vurgu yaparak,  ramazana dair nezih bir konuşma yaptı, ramazanın ruhunu iyi okumak gerektiğini hatırlatarak, sevgi tohumlarının ekilmesini istedi. Akabinde ise Çin’in Uygur Türklerine uyguladığı ve reva gördüğü mezalime değindi, yapılan bu zulmü kınadı. Şeker; “Üzülerek ifade etmek gerekirse, Urumçin yalnız bırakıldı, Türkiye e hariç tüm Müslüman ve dünya ülkeleri bu mezalime seyirci kaldılar. İnsanlık dışı bu muameleyi, bu zulmü kınıyorum.  Artık Müslümanların tek yumruk olmaları gerektiğini belirtmek istiyorum” diye konuştu.

AKPINAR; ALLAH TEK BAŞIMIZA İKTİDARI NASİP EYLESİN

Gecenin diğer ev sahibi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, önce konukları selamladı,  onların ramazanını tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi, arkasından hayatını kaybeden Ayşe Yılmaz’a rahmet diledi. Duasını yineleyerek, “Allah bize tek başımıza iktidar olmayı nasip eylesin”ifadesini kullandı, ilçe teşkilatı olarak 7 Haziran genel seçimlerinde gösterdiği performansı anlattı ve şunları söyledi;  “Artık seçimler geride kaldı. Teşkilat olarak çalışmalarımızı köy, mahalle olarak sürdürmeye devam edeceğiz, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim”  

Hünkâr’daki iftar programına ayrıca; 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayları ve aday adayları, MHP eski il ve merkez ilçe başkanları, eski milletvekilleri ile kadın kolları ve gençler de katıldılar. 





Editör: Haber Merkezi