MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı, partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Süleyman Öner, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek, şu şekilde konuştu:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının tartışıldığı, milli politikamızın “mile” gömüldüğü bu dönemde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

Hiçbir arkadaşımız beynamaz mazeretleri üretmemeli, armudun sapı-çöpü var dedikodusu yapmamalıdır.

Dünya Türklüğünün yüce BAŞBUĞU “Ülkücü, Ülkücünün öz kardeşidir” diyerek birlik ve beraberliğimizin önemini vurgulamaktadır.

Bilmeyenler bilsin, Duymayanlar duysun, MHP yeniden şahlanacaktır.

Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen Ülkücü Hareketçiler el ele, gönül gönüle olmalı, Milliyetçi Hareket yeniden şahlanmalıdır.

Bu dönem MHP’nin Milletvekili Aday çokluğu Türk Milletinin sahipsiz olmadığının açık bir göstergesidir. Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız, insanların tamamını kucaklayacak kadar YUNUS sevdasına sahiptir. Allah bu sevdayı hepimizden eksik etmesin.

Herkes şunu çok iyi bilsin ki MHP den seçilecek olan Milletvekillerimiz bütün Kahramanmaraşlıları canı gönülden kucaklayacaktır.

İddiası ve Ülküsü olmayanların başarılı olması mümkün değildir.

Sonuç olarak; MHP den dün olduğu gibi bugünde korkanlar vardır.

MHP’ye saldıranlara yazıklar olsun.

Vatana coğrafya parçası, Bayrağımıza çaput diyenlere de yazıklar olsun.

Gününü gün etmek, kesesini doldurmak için uğraşan nemelazımcılara yazıklar olsun.

Bölücülere ve DİN istismarlarına yazıklarda olsun.

Sonuç olarak; her türlü emperyalizme karşı koyan, Milli direnişin bütün kahramanlarını ve büyük Türk Milletini yürekten selamlıyorum.”

Daha Sonra MHP MYK Üyesi Mehmet Akif Paksoy, yaptığı konuşmasında, MHP'nin projelerini anlattı. Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ileri süren Paksoy, şunları kaydetti: "Türkiye zor günlere gebe. Yarın iyi bir ülke istiyorsak, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakacaksak, bu iktidarın bir an önce gitmesi lazım. Onun için çalışmalarımızı hızlandırarak, birlik beraberlik ruhu içerisinde, hissi hareket etmeden duygusal hareket etmeden, 7 Haziran'da herkes tek ses olmalı."

24. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, 4 yıllık icraatlarından bahsederek, Kahramanmaraş2ın ve ülkenin türlü sorununu meclise taşıdığını, ifade etti.

Dedeoğlu, MHP’nin iktidarının şart olduğunu vurgulayarak, 7 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu, partisini iktidara taşımak için birlik ve beraberlik içeresinde çalışacaklarını söyledi.

25. dönem milletvekili adaylarının tanıtımının ardından adaylar birer konuşma yaptı.

 




Editör: Haber Merkezi