Parti binasında, siyasetin önemli ve ağır toplarının da yer aldığı, adeta gövde gösterisine dönüşen açıklamada MHP İl başkan adayı Süleyman Öner, önce şehitlere rahmet diledi, arkasından da Pazar günkü seçimde aday olarak ortaya çıkan tüm adaylara isim vermeden başarılar diledi.

Senelerdir ülkücü camianın içinde olup, davaya her zaman sahip çıkan birisi olarak ülkücünün, davanın kuzeyinin, güneyinin olmayacağını da belirten Öner, “Ülkücünün biri tek yönü vardır o da Kabe’dir” dedi.

SEÇİM BÜROSU BİLE AÇTI

Tüm bozkurtları, tüm ülkücü camiayı Pazar günü yapılacak kongreye davet eden ve desteklerini isteyen Öner, gazetecilerin de sorularını cevapsız bırakmadı.

Basın açıklaması ardından seçim bürosunda kendisine destek veren dava arkadaşları ile sohbet etti.

Öner’in adaylığının açıklanması sırasında yanında olan eski milletvekili Nevzat Taner, MHP eski il başkanları, ülkü ocakları eski başkanları, MHP il yönetiminde görev almış önemli isimler, 30 Mart mahalli seçimlerinde Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanı adayı Neslihan Koca Nergiz, 30 Mart yerel seçimlerinde Türkoğlu Belediye Başkan adayı olan Cafer Güçlü, Çoğulhan belde belediye eski başkanı Adem Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.








 

Editör: Haber Merkezi