İl binasında düzenlenen toplantıya MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve İlçe Başkanları katıldı. MHP İl Başkanı Süleyman Öner yaptığı konuşmada İl Teşkilatının 8 adayı ile birlikte partililerin ve davalarına gönül verenlerin 7 Haziran 2015 genel seçimlerine hazır olduğunu ifade etti.

Teşkilatların seçim için çalışma planı hazırlandığını aktaran Öner, 25. dönem Milletvekili seçimlerinde Kahramanmaraş’ta en başarılı sonucu alacaklarını söyledi. MHP aleyhinde diğer partiler ve camiaya zarar vermek isteyenler tarafından değişik söylemler üretileceğini savunan Öner, buna rağmen MHP’nin Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta iktidara geleceğini kaydetti.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi 8 adayı ile teşkilatları ile davaya gönül vermiş insanları ile Kahramanmaraş’la birlikte hazır durumdadır. İnşallah bu seçimlerde göreve geldiğimizden beri söylediğimiz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da en başarılı sonucu alacaktır. Bu seçimlere sizlerle birlikte yürüyeceğiz seçimler için teşkilatlarımız tarafından bir çalışma planı hazırlanmıştır. Bu çalışma planını da Sayın Genel Başkanımıza takdim ettik. Bu plan çerçevesi içerisinde en iyi sonucu almak için hep birlikte çalışacağız, adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir. Zaman içerisinde adaylarımızı tüm Kahramanmaraş benimseyecektir. İnşallah bu adaylarımızla da Kahramanmaraş’ta mutlaka birinci Parti olacağız. Değişik söylemler söylenebilir, muhalif partiler ve hareketin gücünü azaltmak isteyenler değişik dedikodular yapabilir. Şunu iyi bilmeliler ki Türkiye’de olduğu gibi Milliyetçi Hareket Kahramanmaraş’ta da iktidara gelecektir.”

 İl Başkanı Öner: “Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Adayları ile İnşallah 7 Haziran’da iktidara yürümek için sizlerle hep beraber el ele diyorum. Kahramanmaraş MHP ile yürü diyorum, Türkiye’ye de bizimle yürü diyoruz. Genel Başkanımız da böyle söylediler, bizimle yürü Kahramanmaraş.” diyerek sözlerini bitirdi.

Editör: Haber Merkezi