Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Debgici, ilçe belediye meclis üyesi adayları ve Belediye Başkan adayı Necati Okay ile dün akşam Dereli, Dereköy de mahalle toplantıları da konuştu.
Masum isteklerle : Türkiye’nin büyümesini durdurmaya çalışıyorlar diyen Necati Okay: “ Ne diyorlar, Irak Petrollerini taşımayın,  Kanal İstanbul yapmayın, 3. Hava alanının yapmayın, Nükleer santral yapmayın ,Fuze Fabrikası kurmayın, yerili otomobil yapmayın, yerli uçak gemesi yapmayın” bunları yapmazsanız mesele yok.. yoksa sizin seçtiğiniz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gitmesini istiyorlar.. Başbakanıza sahip çıkacak mısınız ? “ dedi.
Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan adayı Necati Okay: Bu seçimler bir mahalli seçim olmaktan çıktı, Bu seçimler bir seferberlik hareketine döndü, Bu seferberlikte başbakanınızın yanında yer alı dik durursanız, ülkemizde her şey 1 Nisan günü düzeli, yükselen dolar, Euro yeniden eski haline düşer, ekonomi düze çıkar, cebinizden çaldıkları paralar geri cebinize girer,” diye konuştu.

YOLSUZLUKLARLA MÜCADELE

Ak parti hükümetinin hiçbir dönemde olmadığı kadar bu dönemde yolsuzluklarla mücadele ettiğininin belirten Necati Okay; “Bu hükümet yolsuzluklarla mücadele etmese, bu sağlık hizmetleri yapıla bilir miydi ? Muslukların hortumları kesilmese 17 bin km. duble yol yapıla bilirmiydi, Türkiye’in ikinci büyük tuneli Göksun yolunda yapılmakta hırsızlık olsa bu tunel yapıla bilirmiydi, bu ülkede hırsızlık olsa Kanal İstanbul, Füze Fabrikası, Nükleer santral yapılabilirmiydi ? işte tüm bu sebeplerden dolayı 30 mart ‘a kadar daha çok ses kaseti , iftira kaseti ve olayları çıkaracaklar bunlara inanmayın Başbakanımıza destek verin bu gün bir bir milli seferberlik hareketi oldu,” dedi.


 EN ÇOK OYU BİZ ALMALIYIZ

Necati Okay: Benim bir hedefim var Türkiye de en çok oyu alan ilçe olmak istiyorum, sizler bizlere daha önce 2002 seçimlerinde, 2006-2009 ve 2011 de sonsuz destek verdiniz, Ak partinin oyunu sürekli yüksettiğiniz ama bizim oyumuz bu seçimde de en yüksek oy çıkmalı Türkiye de birinci ilçe olmak istiyoruz, bir kere daha desteğine ihtiyacımız var destek bekliyorum,” diyerek sandıklara sahip çıkılmasını istedi.









Editör: Haber Merkezi