Kahramanmaraş’a olan sevdasıyla taraflı tarafsız her görüşten memleketlisinin takdirini toplayan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Nurhak’ta düzenlenen büyük kardeşlik mitinginde vatandaşlarla buluştu. Binlerce Nurhaklı seçim bürosunun olduğu alanı hınca hınç doldururken, oylarını Nurhak’ta İlhami Bozan, Büyükşehirde ise Ali Öztunç’a atacaklarını attıkları sloganlarla sık sık dile getirdiler.

Öztunç’un konuşmasından dikkat çeken satırbaşları şu şekilde oldu;

*Kazanacağımı görenler hemen algı operasyonu başlattılar. Ne yaparlarsa yapsınlar Kahramanmaraşlı artık değişimde kararlı.

*Son gerçek ankette oy oranım %51 olarak gözüküyor. Hayrettin Güngör %41, kararsız seçmenimiz ise %8 seviyesinde.

*Her gün bir bakanı Kahramanmaraş’a getirir oldular. Seçim rüşveti vermeye çalışıyorlar. Kimin parasıyla yapıldığı belli olmayan konserlerle mitingler düzenliyorlar ama Kahramanmaraşlı gerçeklerin farkında.

*Başta ilçeler olmak üzere merkezi de kaybediyorlar. Kahramanmaraş’a çivi çakmadılar bu yüzden söyleyecek sözleri yok. Sayın Erdoğan’a sarılıp bir daha ki seçime kadar alın teri dökmeden koltukta oturma arzusundalar. Bu seçim aday seçimi, parti seçimi değil. Onlar ihtimal vermese de hemşerilerim Kahramanmaraş için hayırlı olanı çoktan akıl süzgecinden geçirdi.

Vahdet Sürücü’den Öztunç’a Ziyaret

Öte yandan Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahdet Sürücü, CHP İl binasında Ali Öztunç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete dair kareleri kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, “Sayın Vahdet Sürücü Bey’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ın geleceğine dair fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde Sayın Sürücü ve arkadaşlarını inşallah büyükşehir belediye binasında da ağırlayacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi