AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve ilçe teşkilatları Ak Partiye gönül veren herkesin sahada çalışarak evet için oy istediğini ifade eden Nevzat Pakdil, “ MHP’li , BBP, Türkiye gönül veren diğer partilerden olan kardeşlerimiz evet için çalışıyor, bunun sonucu olarak İnşallah 16 Nisan’da evet büyük bir başarı ile çıkacaktır”dedi. 
   
TBP Genel Başkanı ve Ak Parti Genel Merkez Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, AK Parti Onikişubat ilçe Başkan yardımcısı Ali Erdemoğlu, İnci Okumuş, Ak Parti Onikişubat gençlik ilçe başkanı Mehmet Akif Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Arpasatan, Ali Durak, İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Şerife Sarıgül, Büşra Ay, Onikişubat Belediye meclis üyesi Nihan  Büyükdereli ile birlikte ilçeye bağlı Tekerek yolu üzerinde esnaf ziyaretinde bulundu.
   


Vatandaşın dertlerini de dinleyen Pakdil; “Aslında biz sürekli sahadayız. Sadece referandum için değil, 365 gün sahadayız vatandaşın içindeyiz. Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığının yaptığı program çerçevesinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
   
Gazetecilere açıklamada bulunan Nevzat Pakdil;“ Türkiye Büyük Millet Meclisi 18 Maddelik yeni , sivil  bir anayasa yaptı.
   
1960-1982 Darbe anayasalarından sonra ilk defa sivil anayasa için Ak Parti ile  MHP  uzlaşı içinde bir sivil anayasa yaptı. TBMM kabul edilen anayasamız 18 Nisan da halkımıza sorularak Referandum da Evet çıkması ile  2019 da yapılacak seçimlerle birlikte hayata geçmiş olacaktır.
   


Türkiye Büyük Millet Meclisi yasama görevini yerine getirirken, Cumhurbaşkanının başkanlığında kurulacak olan hükümette yürütmeyi yaparak ülkemizi iki başlılıktan kurtaracaktır.
   
Bu bir hükümet oylaması veya hükümet seçimi değildir. 18 Maddelik yeni Anayasamız için Referandumdur. Bu sebeple Evet diyenler çalışıyor, hayır diyenler çalışıyor. Vatandaş kimin niye evet dediğini, kimin niye hayır dediğini sorguluyor. Buna göre kararını 18 Nisan 2017 Pazar günü verecek ancak: son kamuoyu yoklamaları bize gösteriyor ki her geçen gün evet diyenlerin sayısı artıyor.
     
Benim gördüğüm: Kahramanmaraş evet diyor. Türkiye evet diyor. Biz evet diyoruz. 16 Nisan akşamı sonuçları aldığımızda Türkiye rahatlayacak ve yoluna koşar adım devam edecektir.
   
16 Nisan’a kadar Kahramanmaraş’a sahada çalışmamızı devam ettireceğiz. Kahramanmaraşlıların desteğini isteyeceğiz. Bu sebeple bize destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi