“Değişim için MHP’de buluşma zamanı” diyen Av. Neslihan Koca Nergiz, projeleri ile vatandaştan tam not alarak, oy trendini hızla yükseltiyor.

Sadece kadın seçmenlerin değil, erkek seçmenlerin de takdirini toplayan Nergiz; “30 Mart’a kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. İlçemize hizmet getirmek için sandıktan başarı ile çıkacağız” dedi.

Mehmet Akif ve Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantılarının ardından Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret eden Nergiz’in daha sonraki durağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.

Ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Nergiz; “Bu seçimin galibi MHP olacak, dolayısı ile kazanan Kahramanmaraş olacak. Halkımızın şikayetleri ortak. Bu güne kadar verilen destekler karşılığını bulmamış. Sorunlar göz ardı edilmiş, üst üste birikmiş. Halkımız bizim çözeceğimize, en üst seviyede hizmet sunacağımıza inanıyor” dedi.

Dulkadiroğlu ilçe sınırlarında kalan mahalle ve köylerin hizmet tanışmamış olduğunu vurgulayan Nergiz; “Belediyecilik bizim işimiz. 20 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetilen şehrimizin hali ortada.

Bazı mahallelerimiz belediyecilik hizmetleriyle hiç tanışmamış durumda.

İnşallah biz yetkiyi aldığımızda, mevcut sorunları ortadan kaldırıp, modern belediyecilik anlayışı ile ilçemizi sosyal, kültürel, ekonomik alanda hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyelerin bütçesinin arttığına dikkat çeken Nergiz; “Bu bütçe işin ehline verilirse hizmete dönüşür. Aksi taktirde, bu kentin 15-20 yılı yine heba olur. Büyükşehrin bütçesi sizlerin ödediği gelir vergilerinden oluşuyor. Bu bütçeye kimse müdahale edemez” diye konuştu.


Marka ilçe olma yolunda gerçekçi projeler ürettiğine de dikkat çeken Nergiz; “Öncelikle yeni yapılacak kamu binalarının yer tespiti çok önemli. Bu binaların yapılacağı bölgeler sosyal ve kültürel anlamda hareket kazanacak ve gelişecek.

Her yaşta vatandaşımıza hitap edecek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği kuracağımız merkezlerle ilçemizi daha modern hale getireceğiz.

İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek yeni iş sahaları ve sosyal yatırımlar yapacağız” dedi.


Kadınları iş hayatına kazandırma, etkin kılma adına projelerinin olduğunu ifade eden Nergiz; “Çalışan hanımlarımızın günlük yaşantısındaki zorlukları, sorunları giderme adına projelerimiz var. Diğer yandan ev hanımlarımın aile bütçesine katkıda bulunmak üzere el emeği göz nuru el ürettikleri el işlerinin değer kazanması için sergileyebileceği, pazar ortamı sunacağız.

Hanımlarımızı iş hayatında etkin kılmak için, teşvikler sunarak, öncülük edeceğiz” dedi.


Dulkadiroğlu ilçesinin tarihi dokusunu modern yapıyla buluşturarak sağlık, turizm, eğitim, ekonomi vs. her alanda hak ettiği yere getirmek ve hayatı kolaylaştırmak adına bütün projelerin hazır olduğunu ifade eden Nergiz; “İnsanımızın doğumundan ölümüne neye ihtiyacı varsa o hizmeti sunacağız. Biz vatandaşımızın yaşamayı arzu ettiği bir ilçe inşaa edeceğiz. Bunu da vatandaşımızla omuz omuza vererek başaracağız” dedi. 

























Editör: Haber Merkezi