Güven, "Bu unutulmuş toprakların kimsesiz evlatlarına kime olan bir siyasi aktör olma derdimdeyim" dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekiliği Genel seçimlerinde AK Parti'den Mustafa Kemal Güven aday adaylığını açıkladı.

Güven yaptığı açıklamada, "AK parti’nin 2023 ve 2071 hedefleri milletimiz için umudun gerçeğe dönüşmesi yılları olacaktır. Bizden sonraki nesillere daha güzel, müreffeh bir ülke bırakmak için hep birlikte çalışmak zorundayız. Siyasi yaşamımda edindiğim bilgi ve tecrübelerimle yaşadığım kente hizmet etmek istiyorum.  bölgemiz  ve yeni Türkiye için tüm gücümle çalışmaya talibim.”diye konuştu.

KİMSESİZLERİN KİMİ OLACAĞIM

Hemşerilerinin arasında hiç bir ayırım yapmadan çalışacağının altını çizen Mustafa Kemal Güven, "Adalet ve kalkınma anlayışını düstur alarak, halktan ve haktan kopmayan, vizyon sahibi  bir anlayışla aktif, sosyal, sinerji yaratabilen, fakir  fukaranın sesi , vakarlı, özveri ile çalışan, hemşerileri arasında hiç bir ayrımcılık yapmayan, eşitlikten ve haktan yana tavır alan, bölgesine ve  ülkesine yılmadan yorulmadan hizmet edebilecek, bölge  insanının hakkı olan hiçbir şeyi almadan gitmem azim ve dirayetinde olan, tuttuğunu koparan, gözü pek,dik duran bir siyasetçi olarak  bu unutulmuş toprakların kimsesiz evlatlarına kimse olacak  bir anlayışa sahip siyasi aktör olma derdindeyim.” dedi.

GELİŞEN VE DEĞİŞEN BİR ÜLKE HALİNE GELDİK

Son 12 yılda yapılan yatırım ve hizmetler ile Türkiye’nin her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini dile getiren Güven, “Bugün İMF den borç alan değil borç veren bir ülke konumuna geldiysek, dünyanın her yerinde adı duyulup gücü hissediliyorsa, mazlum milletler ülkemizden destek bekliyorsa, bunlar Ak Parti iktidarı sayesinde olmuştur. Önümüzdeki dönemde büyük projelerin yapılmasına devam edilmekle birlikte, sosyal alanlarda da çok büyük değişimlerin olacağı açıkça görülmektedir. Örnek vermek gerekirse çözüm süreci, yeni bir Anayasa ve buna bağlı olarak başkanlık sistemine geçilmesini gösterebiliriz” diye konuştu.

KALKINMA SÜRECİNİ ÇOK YAKINDAN BİLEN BİRİYİM

Son 13 yıldır Türkiye’deki kalkınma sürecini çok yakından bilen bir kardeşiniz olarak siyasi istikrarın bu millete kazandırdıklarının farkındayım. AK Parti’nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinden, büyük Türkiye idealinden heyecanlanan birisiyim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi ben de Türkiye’nin yeniden tarih sahnesindeki o güçlü yerini almasını istiyorum. Dünyaya örnek olan medeniyetimizin tekrar dirilmesini, büyük çınarın gölgesinin genişlemesini düşlüyorum. İşte tüm bunlara hizmet edebilmek, Türkiye’nin aydınlık  ve özgürlük yürüyüşüne katılmak için milletvekilliğine aday oldum.

İLLESİZ BİR SİYASET VİCDANLARA HESAP VEREMEZ

'İlkesiz bir siyaset vicdanlara hesap veremez' diyen Güven konuşmasını şöyle tamamladı:

"Halktan kopuk bir siyasetçi gelecek seçimi, iyi bir siyaset adamı gelecek kuşakları düşünür.Seçme eğiliminde olduğumuz kişi  ülkenin ve bölgenin geleceği için önemli bir köşe taşıdır. İlkesiz bir siyaset vicdanlara hesap veremez. İçerisinde İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından uzak, insan sevgisini arka plana itmiş, özveriden yoksun, kibirli  bir duruş bu onurlu topluma yakışan bir davranış olamaz. 2015 Genel Seçimleri Bölgemiz ve Ülkemiz için en doğru kazanımların elde edileceği  bir seçim olsun dileğiyle bütün hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlarım.”

 Mustafa Kemal Güven Kimdir?

1967 Afşin doğumlu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi  İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Halkla İlişkiler Bölümü mezunu.Halen Botaş İnternational Limited Şirketinde Kamu ve Halkla İlişkiler Uzmanı  olarak çalışmakta. Daha önce Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünde yöneticilik,SRAP (Sosyal Riski Azaltma  ve Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma )projelerinde  uzman yöneticilik,Afşin Belediyesi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü,Can Ajans Kültür Sanat ve Turizm Ltd.Şti.de Basın danışmanı olarak çalıştı.

Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri,Diksiyon ve Güzel Konuşma,Stres Yönetimi,Toplum Önünde Söz Söyleme Sanatı ve İletişim Becerileri,SA 8000 Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi  İç Denetçiliği,Voluntary Principles on Security and Human Rights ( İnsan Hakları ve Güvenlik),Cultural Heritage Management Trainig (Kültürel Miras Yönetimi).Environmental Emissions Management Plan Tarning (Çevre ve Emisyon Yönetimi  )alanlarında ulusal ve uluslararası seminer ve çalıştaylarda bulunarak bu alanlarda eğitim aldı.
Editör: Haber Merkezi