Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan MHP ilçe kongrelerinde Andırın Ali Çatalbaş, Pazarcık Ali Kaykı, Ekinözü Tahsin Çiçek, Çağlancerit Mehmet Şahan ve Türkoğlu Orhan Sarı Başkan seçildi.

13 Aralıkta yapılan kongre sonucu Onikişubat İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Şeker’in görev devir teslim törenin ardından Pazar günü Göksun ilçe kongresi gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimlerde Galip Bal MHP Göksun İlçe başkanlığına seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisinde 27 Aralık Nurhak, 3 Ocak Dulkadiroğlu, 4 Ocak Afşin ve 7 Ocak Elbistan ilçe kongreleri ile devam edecek olan kongre süreci 25 Ocakta İl Kongresi ile tamamlanacak.

İlçe kongreleri birbiri ardına yapılmaya devam ederken MHP İl Başkanlığına isimleri geçenlerde kulislerde konuşulmaya başladı. Konuşulan isimler arasında öne çıkan iddialı bir isim olarak görülen Muharrem Arıkan’ın adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Kahramanmaraş basın camiasının da yakından tanıdığı Arıkan’ın adaylığı yönündeki söylentiler Milliyetçi Hareket Partisi içerinde de heyecan yarattı.

Uzun yıllar ülkücü camianın içerisinde davaya hizmet eden Muharrem Arıkan, 1987-1995 yılları arası Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan vekilliği, 1995-2003 yılları arasında ise Genel Sekreterlik görevini başarı ile yürütmüştü. Bu dönemde gerek basın camiası gerekse halkla iyi diyaloglar kuran Arıkan’ın parti içerisinde derleyici toparlayıcı olarak değerlendiriliyor. Arıkan’ın adaylığının resmiyet kazanması durumunda Milliyetçi Hareket Partisinin başarı çıtasını yükselteceği öngörülüyor. 

Editör: Haber Merkezi