Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve partililer ile birlikte Kanlıkvak, Bozhüyük, Taşoluk ve Değirmendere Mahallelerini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinin küçümsenip basite indirgenmeye çalışıldığına işaret eden Özdemir, konuşmasında şunları kaydetti:

“Liderlerimizin yaptığı ittifakın bir kıymeti var. Devlet bey, Cumhurbaşkanımızla birlikte bu milletin bekasının ne kadar önemli olduğunu anlatmak için bu ittifakın için oldular. Yerel seçim sürecindeyiz. Olayı yerele indirgeyip küçümseyip basitleştirenler var. Fakat o kadar basit değil. Allah için hizmet ediliyor mu, ediliyor? Evet, hizmetin olduğu her yerde eksiklik vardır. Önemli olan eksikliğe kızıp davanızdan vazgeçmemek. Bu dava AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi davası olmaktan çıktı. Benim davam deseniz artık sizin davanız olmaktan da çıktı. Çünkü Filistin'deki Müslüman da sizden umut bekliyor, Çin'in eziyet ettiği Türkler de sizden umut bekliyor. Dünyada mağdur olmuş herkes umudunu bu ülkeye bağlamış. O yüzden Göksun Belediye Başkanına vereceğiniz oyun Çin'de de Filistin'de de bir karşılığı var. Ona göre oyunuzu vermeniz lazım. Biz milletimizi seviyoruz ve milletimize inanıyoruz. Allah içinde milletimize hizmet etmek niyetindeyiz.”

24 Haziran seçimlerinde Göksun’un Cumhur İttifakına yüzde 75 oy verdiğini anımsatan Özdemir, konuşmasına şöyle devam etti:

“24 Haziran seçimlerinde bu ittifak Göksun'da yüzde 75 oy aldı. Göksun'da FETÖ, şikayet, kırılganlık çok diyorlardı. Göksun'da hiçbir şey yok, Göksun sapasağlam dimdik durmuş ve yüzde 75 oy vermiş. Onun için biz size minnettarız. Biz sizin emrinizdeyiz. Siz bize ne söylerseniz biz onu kabul ederiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sizlere bir güzellik yaptı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, belediyeciliğin kitabını yazmış bir Göksun'lu arkadaşımız. Tüm Türkiye de, İstanbul belediye başkanı da, CHP'nin İzmir Belediye başkanı da Hayrettin Bey'i arar şu işi nasıl yapalım diye fikir alır. Bizim için bir şans olan Hayrettin Bey'in kıymetini bilmemiz lazım. Biz onun layıkıyla hizmet edeceğinden, sizin de ona destek olacağınızdan eminiz. Sizin davanıza, Cumhur İttifakına desteğinize mutmainiz. Bundan dolayı müteşekkiriz. Allah hepinizden razı olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.”

Editör: Haber Merkezi