Sivil toplumdan gelme bir aday adayı olmasından ve toplumun iç dinamiklerini oluşturmalarından dolayı sivil toplum ziyaretleri ile başladığı ziyaretlerinde Mutlu KAYA daha sonra sırasıyla Kaymakamlığı, Belediyeyi,  Esnafı, halkı ve en son ilçe teşkilatının aday tanıtım toplantısına katılmıştır.

SİVİL TOPLUM SİYASETÇİNİN EN BÜYÜK DANIŞMANIDIR

Sağlık Sen Genel Başkan yardımcılığımız döneminde de Türkoğlu İlçemiz için elinden geleni yaptığını belirten KAYA sağlık alanında olsun diğer alanlarda olsun çoğu insanımızın işlerini hallettik. Çoğu insanımızın yüzünü dahi görmeden Hemşehrimiz olmasına hassaten elimizden geleni yaptık. Adaylığımız olsun ya da olmasın biz yine Türkoğlu için yine elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz demiştir. Sivil toplumdan gelmemizden dolayı sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini ihmal etmediğini belirten KAYA Sivil toplum örgütleri  Siyasilerin ve bürokratların en büyük danışmanı pozisyonundadır. Yerelde var olan problemlerin tespitinde sivil toplum örgütlerinin büyük öneminin olduğunu belirten KAYA sırasıyla Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Derviş Türk, Şoförler Odası Başkanı İsmail Altıntaş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Muhtar Deniz, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca, Eğitim Bir Sen Başkanı Necmettin Taşdemir ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret edilmiştir.

Daha sonra Türkoğlu Kaymakamı Serdar KARTAL makamında ziyaret edilmiştir. Belediye Başkanlarının yerel yönetimler toplantısı nedeniyle Ankara’da olmasından dolayı Belediye Başkanlığı ziyaretimizde Mutlu KAYA’ya Belediye Başkan Vekili Faruk GÖNCÜOĞLU ev sahipliği yapmıştır.  

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN 400 MİLLETVEKİLİ

Ak Parti Türkoğlu Başkanlığı tarafından İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları temsilcilerimizin yer aldığı toplantıda kendini tanıtma imkanı bulan Mutlu KAYA; Sendikal birikimimizi Yeniden Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda milletimizin ve dünya mazlumlarının hizmetine sunmak noktasında bundan sonraki çalışmalarımı siyaset kulvarında devam etme kararı alarak Yeni ve Büyük Türkiye ideali adına bizim için yeni bir kulvar pozisyonundaki siyaset sahnesinde sorumluluk almak için Ak Parti çatısı altında Sivil Toplumdan Sivil Siyasete geçerek Aday Adaylığına başvurduğunu belirterek  7 Haziran seçimlerinin Siyasi ve ekonomik açıdan istikrarın sürmesi ve Yeni bir Anayasa oluşturulması adına çok önemli bir dönüm noktası olduğu ve 400 milletvekiline ulaşmak için durmadan çalışmaları gerekliliğini vurgulamıştır. Kim aday adaylığı sürecinde başarılı çıkarsa çıksın tüm aday adayı arkadaşlarımızın bu hedefe ulaşmak adına elinden geleni yapacağından şüphesi olmadığını belirtmiştir.

Mutlu KAYA seçim gezileri kapsamında Yarın da Afşin ilçesini  ziyaret edecektir.


Editör: Haber Merkezi