MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Dora, bu kapsamda seçim çalışmalarını başta Kahramanmaraş merkez olmak üzere İlçelerde de sürdürüyor.
Önceki gün Kuzeydoğu İlçesi Andırını ziyaret eden MHP’li Zuhal Karakoç Dora, burada vatandaşlar tarafından sıcak karşıladı. 24 Haziranda yapılacak CUMHUR İTTİFAKI ve Milletvekilliği seçimlerine yönelik propaganda çalışmaları kapsamında 33 bin nüfuslu Andırın ilçesini ziyaret eden MHP’li aday Zuhal Karakoç Dora, burada çarşı esnafını ziyaret etti, Vatandaşlarla ise tek tek sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Dora, "Seçim çalışmalarımız kapsamında gözlemlediğimiz şeyler var. Örneğin Andırın İlçemizin alt ve üst yapı sorunları dikkatimizi çekti.

Önemli bir kavşakta yeralan İlçemizin bu denli ihmal edilmiş olması bizleri son derece üzüyor. TBMM’de güçlü bir MHP ve akabinde yerel seçimlerde birlikte Andırırımızı hak ettiği yere taşımamız için elimizden geleni yapacağız. İktidara geldiğimizde sizlere güzel hizmetler sunmak istiyorum.

Bu güzel ilçemizin ve memleketimizin sorunlarını çözmek ve katkı sağlamak istiyorum. Bunun içinde sizlerin desteği lazım. Destek sizden hizmet benden. Memleket sevdamıza omuz verin,24 Haziranda partimize oy verin birlikte başaralım. Birlikte büyütelim ülkemizi, bunun için sizlerin desteğini istiyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi