MHP Türkoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü, 5. Seçim bürosunu Şekeroba Beldesine açtı.

Açılışı büyük coşku içerisinde gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına MHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Saadet Yangın Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, İl yönetim kurulu üyeleri, Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı, Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Orhan Sarı, Türkoğlu halkının hizmetten yana olacağını bu sefer MHP diyeceğini ifade ederek; “MHP’de buluşma zamanı” dedi.

“Başkan Güçlü” sloganlarıyla sık sık Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cefer Güçlü, yaptığı konuşmasında, hizmete hasret kalan ilçeyi hizmete kavuşturacaklarını söyledi.

GÜÇLÜ’DEN TAPU SÖZÜ

Güçlü konuşmasının devamında sorunların çözümü noktasında her türlü çalışmalarının hazır olduğunu söyledi ve ekledi: “Şekeroba halkımızın sorunlarını çok iyi biliyorum.  İçiniz rahat olsun sorunların çözümü bizde. Allah’ın izniyle belediyeyi aldığımızda; ilk olarak, burada hazine arazisi üzerinde evleri olan vatandaşlarımızın tapu sorununu çözeceğiz.  Yuvalarında gönül rahatlığı ile oturacaklar.

Bölgemizde tarımın gelişmesi için, köylümün emeğinin karşılığını alması için, sulama problemini çözeceğiz. İnşallah Şekeroba ve Dedeler civarına bir sulama göleti yapılmasına öncülük edeceğiz.

Böylelikle köylümün emeği tarlada kalmayacak.

Hizmetten nasibini alamayan Şekeroba ve Dedeler halkımızın biz geldiğimizde yol problemi de kalmayacak.

Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Sizlere söz veriyorum, Türkoğlu ilçemiz örnek ilçe olacak. 

Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle bütün vatandaşlarımıza en iyi belediyecilik hizmetini sunacağız.

Yapmazsam benden hesap sorun. Belediyemizin kapısı herkese açık olacak.

Ayrım yapmadan her vatandaşın eşit hizmeti alması için şimdi MHP de buluşma zamanı.  Siz destek verin biz hizmet getirelim” diye konuştu.

Seçim çalışmaları boyunca en fazla Türkoğlu İlçesine geldiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci,  tam destek sözü istedi.

AKGEMCİ; HİZMETTE ÖNCELİK HANIMLARIMIZIN

Konuşmasında önce hanımlara seslenen Akgemci; “Peygamber Efendimizin cennetle müjdelediği hanımlarımız, başımızın tacıdır.

Her zaman her yerde söylediğim gibi kadın huzurluysa ev huzurludur, ev huzurluysa Kahramanmaraş huzurludur, Kahramanmaraş huzurluysa Türkiye huzurludur.

Yüz ağartan yüz projemiz arasında önceliğimiz hanımlarımızdır. Hayatın bütün yükünü onlar çekiyor. Öyleyse hanımların hayatını kolaylaştırmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Akgemci, konuşmasının devamında; “Cafer başkanım benim adıma sözler veriyor size. Çokta iyi ediyor. Cafer Başkanın sözü benim sözümdür. Türkoğlu hak ettiği hizmete kavuşacak.

Hepiniz de biliyorsunuz artık büyükşehir olduk. Bütçesi sizin vergilerinizden oluşuyor. Sizin paranız size hizmet olarak dönmeli. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

İlçemiz, Kahramanmaraş’ın en yakın ilçesi ancak, hak ettiği hizmeti alamamış. Artık iyi düşünme zamanı. Kaybolan yılların telafisi için hizmette sınıf atlamak için bu sefer MHP demeniz şart” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, dualar eşliğinde kurdele kesildi ve adaylar vatandaşlarla sohbet ettiler.

 























 

 

Editör: Haber Merkezi