MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, 2019 seçim çalışmalarına kuzey mahalle temsilcilerini bilgilendirerek başladı.

Tekir, Kurucaova, Suçatı, Ilıca, Çevrepınar, Döngel, Çağlayan, Şahinkayası, Avcılar, Kapukaya ve Çamlıbel Mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Şeker, 2019 yılı yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek, mahalle temsilcilerini, seçim kampanyaları hakkında, özellikle de Cumhurbaşkanlığı İttifakı konusunda bilgilendirdi.

Başkan Şeker, Cumhurbaşkanlığı İttifakı’nın ülkenin bekası için şart olduğunu vurgulayarak, mahalle temsilcilerine vatandaşa bunun iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

Başkan Şeker, Milliyetçi Hareket Kadrolarının yarın seçim olacakmış gibi çalışmaları gerektiğini ifade ederek: “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, koltuk sedası peşinde değil de ülkenin bekası için çalıştığını bir kez daha gösterdi. Bütün ülküdaşlarımızda ülkenin bekası için Bilge Liderimizin yolundan gitmeli.

Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Şeker’in düzenlemiş olduğu toplantıya, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün de katıldı.

Toplantıya katılımın yüksek olması ise dikkatlerden kaçmadı.

 


 

 

Editör: Haber Merkezi