Seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Dulkadiroğlu Bertiz bölgesi Andırın İlçesi ve Başkonuş Yaylası’na ziyarette bulundu.

AYCAN’DAN DULKADİROĞLU, ANDIRIN VE BAŞKONUŞ’A ÇIKARMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, vatandaşların sorunlarını çözmek adına ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Milletvekili seçildiği günden bu yana gerek TBMM’deki mesaisi, gerek seçim bölgesi Kahramanmaraş’taki özverili çalışmalarıyla yoğun programını sürdüren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Kent geneli ve tüm ilçelerde pandemi tedbirlerine de uyarak, esnafları ziyaret eden, vatandaşların sorunlarıyla hemhal olan Aycan’ın bu seferki adresi Dulkadiroğlu ve Andırın İlçeleri oldu. Aycan, ilk olarak MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve yönetimi ile birlikte Bertiz bölgesinde bulunan Baydemirli, Çatmayayla ve Boyalı Mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek, Mahalle Muhtarlarıyla istişarelerde bulundu. Aycan, daha sonra ise Andırın İlçesi’ne geçerek, burada MHP İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı ziyaret edip, ardından da esnaflara ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunarak,  ilçeye bağlı Yeşilova Mahallesi’nde de temaslarda bulundu.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Dulkadiroğlu ve Andırın İlçe halkının sorunlarını dinlediklerini ve gerekli çalışmaların yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Aycan, “Her ilçemizde önce parti teşkilatımıza gidiyoruz. Sonra ocağımıza gidiyoruz. Ondan sonra da muhtarlarımız, esnafla ve vatandaşla görüşüyoruz. Ziyaretler de bulunuyoruz yine bu kapsam da Dulkadiroğlu ve Andırın İlçelerine program yaptık. Mümkün olduğu kadar vatandaşla bir araya geldik. Onların beklentilerini şikâyetlerini dinliyoruz. Onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bir kısmına yerin de müdahale ediyoruz, bir kısmına Ankara'ya taşıyıp orada dillendiriyoruz. Vatandaşımızın her türlü sorununa çözüm üretmek için gayret gösteriyoruz. Milletimizin emrindeyiz. Telefonumuz tüm vatandaşlarımıza 7/24 açıktır. Ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecek” dedi.

“BAŞKONUŞ DOĞA HARİKASI BİR YER”

Andırın dönüşü sırasında Kahramanmaraş’ın doğa ile iç içe mekânlarından biri olan Başkonuş Yaylası’na da uğrayan Aycan, Başkonuş’a hayran kaldı. Burada Başkonuş Yaylası İşletmecisi Serdar Erdoğanyılmaz, Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ve Gazeteci Mehmet Taş ile bir araya gelen Aycan, Başkonuş Yaylası’nın doğa harikası bir yer olduğuna dikkat çekti. Başkonuş’un Kahramanmaraş’ın Karadeniz’i olduğunu söyleyen Aycan, “Yaz aylarında burası yoğun bir ilgi görüyor. Kışın ise kar manzaraları için burayı tercih edenler var. Başkonuş doğa harikası bir yer. Buraya hep birlikte sahip çıkarak, kent turizmini geliştirmemiz gerekiyor. İşletmecimiz değerli iş adamımız Serdar Erdoğanyılmaz, oğlu Serhan ile birlikte buraya güzel bir yatırım yapmışlar. Bu yatırımın daha da devam etmesi için mücadele veriyorlar. Bizde onların bu mücadelesine siyasi olarak destek vermeliyiz” diye konuştu. Serdar Erdoğanyılmaz ise Aycan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi