MHP  Ekinözü İlçe kongresi 10 Aralık Çarşamba  günü yapılacak. Kongre öncesinde hazırlıklarını tamamlayan MHP, Ekinözü ilçe kongresini şölen havasına çevirmeye hazırlanıyor.  Tahsin Çiçek ilçe başkanlığı görevine yeniden talip olacak.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek , “ 10 Aralık Çarşamba  günü gerçekleştireceğimiz kongremize bütün camiamızın katılımı ile birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. MHP’nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bütün partililerimizi 10 Aralık Çarşamba  günü  Partimize bekliyoruz” dedi.

TURAN YENİDEN ADAY

MHP ilçe kongresinde yeniden aday olacağını belirten  Tahsin Çiçek açıklamasına şöyle devam etti:

“ MHP iktidar yürüyüşüne başladı. Bu kutlu yürüyüşte üç hilali bütün camiamızla birlikte taşınması gereken en yüksek noktaya taşımaya davet ediyorum. Yapılacak ilçe kongresinde yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevine yeniden talip olduğumu da Ekinözü ve Kahramanmaraş kamuoyu ile paylaşıyor, herkese saygılarımı sunuyorum.”

BİR DÖNEMDİR ZORLUKLARA RAĞMEN BAŞARI İLE YÜRÜTÜYORUM

Kendisinin yeniden aday olacağını da açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü ilçe başkanı Tahsin Çiçek , “Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin kongre seçimleri takvimine göre ilçe kongrelerinin Aralık 2014 tarihlerinde tamamlanması gerekmektedir. Bu takvim gereğince  Kahramanmaraş  İl Başkanlığının da oluru alınarak yönetim kurulumuz ilçe kongremizin 10 Aralık  Çarşamba Günü tarihinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın yapılmasını kararlaştırmıştır. 10 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü  ilçe Kongresinde dava arkadaşlarımızın, Partimize değer veren değerli hemşerilerimizin ve teşkilatımızın istekleri doğrultusunda ilçe başkanlığına yeniden aday oluyorum. Dava arkadaşlarımızın ve muhterem hemşehrilerimizin teveccühü ile almış olduğum bu kutsal görevi Bir Dönemdir yönetim kurulumuzun ve desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarımızın engin desteği ile en iyi şekilde yürütmeye çalıştık. Bütün zorluklara rağmen davamızın ve partimizin, Başarısı için mücadele verdik.

YEREL SEÇİMLERDEN SONRA GENEL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATTIK

Birlik ve beraberlik içinde olunduğu zaman başarı kazanılabileceğini göstereceğiz. İktidar partisinin bütün engellemelerine ve tüm devlet imkanlarını kullanmalarına rağmen Biz Yerel seçimlerden Hemen Sonra İlçe Yönetimimle Birlikte Genel Seçimler için Çalışmayı Başlattık biliyorum ki  Bundan sonra işimizin daha zor olduğunun bilincindeyiz.

. Bu dönemde de sahip olduğumuz tecrübe, bilgi ve azimle Milliyetçi Hareket Partimizi ve Ekinözü’müzü layık olduğu seviyeye getirme kararlılığındayız. Yapılacak olan bu kongrede aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu, kongrenin kaybedeninin olmayacağını, bu görevi her arkadaşımızın en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır. Burada hepimizin amacı Milliyetçi Hareket Partisinin kazanmasıdır. 10 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan kongremize bütün partililerimizi ve hemşerilerimizi davet ediyorum. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Ekinözü  ilçe kongremizin ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyor ve saygılar sunuyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi