MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ve başarı temennilerinde bulundu.  

MHP İl Başkanı Doğan, ziyarette basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamasında: Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek: “Kahramanmaraş Ak Parti İl Teşkilatı bir kongre süreci atlattı. İl Başkanı olarak Sayın Ömer Oruç Bilal Debgici ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyoruz.

Şu anda ülke olarak sıkıntılı günlerden geçmekteyiz ve Ak Parti İle Milliyetçi Hareket Partisi seçime Cumhur İttifakı adı altında girecek. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımıza başladık. AK Parti İl Teşkilatının da kongreleri yeni bittiği için inşallah kendileri de haftaya çalışmalara başlayacaklar. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere gireceğiz. Şimdiden vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve MHP heyetine teşekkür etti.

Debgici:”Bilindiği üzere biz kongrelerimizi yeni tamamladık. Sayın Başkan Ertuğrul Bey kongre sürecini atlatalı bir hayli zaman oldu. Kendilerinin de bahsettiği gibi seçim çalışmalarına başlamışlar.

Bizler de her ortamda dile getirdiğimiz gibi “Bu Pazar seçim olsa hazırız” şeklinde klasik bir cümlemiz var. Hakikatte böyle. Teşkilatlarımızın hepsi şu an seçim sathı mahalinde çalışmalarına devam ediyorlar. Tüm ilçelerimiz kongrelerini tamamlamıştı, zaten kendi bölgelerinde faaliyetlerine devam ediyorlar. Bizler de ana kademe olarak İl Başkanlığı Kongremizi tamamlamış bulunmaktayız. İnşallah bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı Milli Mütabakat metninde nasıl bir karar çıkarsa o yönde çalışmalarımız devam edecek. Biliyorsunuz TBMM’de şu an görüşülüyor, neticesini de yakın zamanda hep beraber alacağız.

Cumhur İttifakı’nın Kahramanmaraş’ta alacağı oy oranı ileTürkiye’de ilk sıraya yerleşeceği inancındayım. Bunu el birliğiyle başaracağız. Askerlerimiz, güvenlik görevlilerimiz, sınır ötesinde operasyonlar yaparken, bizler de burada onların bize emanet ettiği, koruduğu vatanın daha ileriye gitmesi noktasında hep beraber kardeşçe çalışacağız.

Tekrar MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Editör: Haber Merkezi