Birçok kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren, şehrimizin ana muhalefet partisi MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, hem şehrin sorunlarını konuşmak, çözüm üretmek hem de çalışan ülküdaşlarına sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi.

Kurum ziyaretlerine ilk olarak Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek başlayan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, KSÜ Rektörü Durmuş Deveci,  MHP İl Başkanı Doğan, ardından Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, SGK İl Müdürü Harun Akbalaban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ali İhsan Kabakçı, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, PTT Başmüdürü Ali Kaplan, Onikişubat İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akçul, Dulkadiroğlu İlçe Tarım Müdürü, Adem Teltik, Adalet Komiyon Başkanı Timuçin Dedeoğlu ve TKDK İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan ile bir araya geldi.

Ziyaretleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yapan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan: “Kurum ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Bu gün bilindiği üzere ülkemizin geleceği adına AK Parti ile MHP arasında cumhurbaşkanlığı seçiminde bir milli mutabakat sağlandı. Hem milletimiz hem de biz ülkücüler, ülkemizin ve milletimizin bekası için yapılan bu milli mutabakatı çok önemsiyoruz. Ancak bazı kurumlarda çalışan ülküdaşlarımız sorun yaşıyorlar. Bu sorunların aşılması için ülküdaşlarımızın haklarını savunmak için gerekli görüşmeleri sağladık. Gereğinin yapılacağına inanıyoruz.

Bilinmelidir ki; İl Başkanlığı olarak her ülküdaşımızın yanındayız, asla yalnız bırakmayız” dedi.

Aynı zamanda şehrin sorunlarını da gündeme getirdiklerini ifade eden Başkan Doğan: “Ülkemiz ve memleketimiz adına üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Görüştüğümüz yetkililerle şehrin sorunlarını konuştuk, çözüm önerileri sunduk” diye konuştu.  









 

 

Editör: Haber Merkezi