MHP Göksun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına katılan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, köylere geri dönüşün sağlanması için yeni politikalar üretilmesi gerektiğini söyledi ve Cumhurbaşkanlığı ittifakına değindi.

MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, tarafından organize edilen Muhtarlarla istişare toplantısına MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ın yanı sıra MHP Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor,  MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve 52 mahalle muhtarı katıldı.

Burada muhtarlara seslenen İl Başkanı Ertuğrul Doğan, öncelikle Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün’e böyle bir toplantı tertip ettiği için, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Son yıllarda köylerden şehre büyük oranda göç yaşandığına ve köylerde nüfusun düştüğüne dikkat çeken Başkan Doğan: “Yapılan son istatistik araştırmaların neticesinde görüldüğü gibi köylerimiz neredeyse boş hale geldi. Tarım ve hayvancılık politikası iyileştirilerek köylere geri dönüş sağlanmalı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti ile yapılan ittifakın, ülke için elzem olduğunu önemle vurgulayan Başkan Doğan: “Bu ittifak ülkemizin bekası için şart. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, ülkemiz için elini değil, bedenini taşın altına koydu. Milletimiz bu ittifaka kulak vermeli. Bizim derdimiz koltuk değil, vatanın bölünmez bütünlüğüdür” dedi.


 

 

Editör: Haber Merkezi