MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına; MHP Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, adaylar ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Süleyman Öner, ülkenin geleceğine oy verileceği vurgusunu yaparak: “Kim ne yaparsa yapsın, neyle meşgul olursa olsun Kahramanmaraş ve ülkenin geleceğini düşünmek zorundayız. MHP aziz milletimize ülkenin geleceği için oy ver çağrısı yapmaktadır. Her aklı başında ve sağduyulu insanımız ülkenin kötü ve karanlık günlerden geçtiğini bariz olarak görmektedir. Türkiye’de her kesim AKP mağdurudur, AKP iktidar dönemi patlamalar dönemi olmuştur. Bölücü terör örgütünün hain ve alçak eylemleri ülkemizi kana bulamaktadır. Dolar kuru 3 TL’yi aşmıştır, Türkiye’nin dış borcu 263 milyar dolar artmıştır. Genel olarak medyada servis edildiği üzere 1 Kasım’ın aşağı yukarı 7 Haziran tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşılığında MHP olarak PKK uzantısı HDP dışındaki her partiyle 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır” dedi.

Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Fahrettin Oğuz Tor ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet üyelerini eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ettiği yemine sadık kalmamakla ve bölücülükle suçlayan Tor şöyle konuştu: “Dün maalesef akil adamlarla toplumu kandırmaya çalışanlar bugün bayrak mitingleri yapıyorlar. Rahmetli, cennet mekan, başbuğumuzun mezarına gidip dua ediyorlar. Bu kadar tutarsızlık olur. Allah'tan o mezarı ne yaptık; zemzemle yıkattık. PKK'nın amacı belli; Türkiye'yi bölmek, Kuzey Irak, Suriye, İran ve Türkiye üçgeninde bağımsız Kürdistan kurmaktır. Dün böyleydi, bugün de böyledir, gelecekte de böyle olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan, ne kadar sorumluluktan kaçarsa kaçsın; terörün, bölücülüğün sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve tayfasıdır. Bundan asla kaçamayacaktır. Vatandaş bu seçimde bölücülüğe prim veren, bölücüleri besleyen insanlara gerekli cevabı verecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok.”

AYCAN:  AKP, MİLLİYETÇİ OYLARI HEDEF ALMIŞ

MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve 2'nci sıra milletvekili adayı Sefer Aycan ise, Ak Parti'nin, oylarını almak için MHP'nin tabanını hedef alarak algı operasyonu yaptığını söyledi ve : “Maalesef Cumhurbaşkanı, Türkiye'yi 36 etnik yapıya bölerek bölücülük yapmıştır. Türk milliyeti ibaresini ırkçılık, faşistlik gören bir cahil kişi var karşımızda. Bu kişi, bugün adı belli olmayan millilik ve yerlilikten bahsediyor. Ne olduğunu anlamadık. Yalancıktan da olsa bile Türk milleti diyemeyen, milliyeti belirsiz bir kişi var karşımızda. Bu nedenle değişen AKP'dir. ve şimdi bu AKP, milliyetçi oyları güya, sözde hedef almış durumda. Güneydoğu'daki insanlardan umudunu kesmiş, artık bunlara yaptığı şirinliklerin ya da ihanetin oya dönüşmediğini görerek şimdi güya Milliyetçi Hareket Partisi'nin tabanına oynamaktadır. İçimizdeki çürükleri bularak aday yapmaktadır. Güya MHP tabanına algı operasyonu yapmaktadır” diye konuştu.

ÖZTÜRK: KAHRAMANMARAŞ, KAHRAMANMARAŞLILIĞINI VALLAHİ GÖSTERECEK!

3. sıra Milletvekili adayı Zekeriya Öztürk yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu seçimde Kahramanmaraş, Kahramanmaraşlılığını Vallahi gösterecek. Sizin bu topluluğunuz, sizin bu gözünüzdeki ışık, sizin bu yürekli davranışlarınız bizi ümitlendirdi. Oylar çok, Elbistan tarafında, kuzey ilçelerinde istemediğiniz kadar oy alacağız İnşallah. Kimsenin propagandasını fazla yapmayacağız, biz kendi yapacağımız partimizin programını anlatacağız. Bunları bir birimize anlatmayla vakit geçirmeyeceğiz. Özelleştirmeyi yeniden açacağız, peşkeş çekilen her yeri Türk milletine tekrar kazandıracağız. PKK’nın yaktığı kaçak elektriği sizlere, Türk milletine ödettirmeyeceğiz. Biz Türk milleti için, vatan için, bayrak için varız. Çabamız çoluğumuza çocuğumuza, gençliğimize Suriye gibi bir ülke bırakmayalım diyorum. 5 milyon insan var şu anda, 2 milyon diyorlar onda da yalan söylüyorlar, hiçbir şeyi doğru söylemiyorlar. Maraş’ı istila etmişler, Gaziantep’i istila etmişler. Bayramda sadece 210 tane kamyonet çalınmış, kimin eli kimin cebinde belli değil. Türkiye bir yolgeçen hanı olmuş.”









Editör: Haber Merkezi