Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen MHP Aday adayları tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Süleyman Öner, Türkiye’nin kötü yönetildiğini ifade ederek; “Türk milletinin binlerce yıllık tarihi birikiminin eseri olan cumhuriyetin bütün kurumları yıkılmış, bütün kalelerine girilmiş, maddi ve manevi hazineleri talan edilmiştir. Türk devleti geleneği tamamen terk edilmiştir. Türkiye çetin günlerden geçiyor. Dünyanın en zorlu coğrafyasında, bin yıla yaklaşan süre, kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk milleti, vahim bir saldırı kampanyası altındadır. Bu itibarla bizler, milletimizin umudu, nefesi, sözcüsü, tercümanı ve ülkemizin güvencesi olduğumuzu hatırımızdan çıkarmamalıyız.” dedi.

7 HAZİRAN’DA BİRİNCİ BİZİZ

Hedefe ulaşmak için,  gece gündüz uyumayacaklarını, oturmayacaklarını, çalışacaklarını belirten Başkan Öner, konuşmasının devamında; “Ben yerine biz diyebilen, önceliğini ülke ve millet çıkarlarına verebilen derin ve milli bir kavrayışla hiç durmayacak, yorulmayacağız.

Yüksek sesle diyorum ki, rüşvete karşı bizimle yürü Kahramanmaraş.

Çöken ve yalnızlaşan dış politikaya karşı bizimle yürü. Adaletsizliğe, ahlaksızlığa, asayişsizliğe, kutuplaşmaya, kavgaya, kargaşaya, karanlığa karşı bizimle yürü. 1 katrilyon 370 milyona yaptırılan, aylık giderleri 21 milyon olan 1.150 odalı kaçak saraya karşı bizimle yürü. Kutuculara, kasacılara, millete küfreden havuzculara, gemicilere, villacılara karşı bizimle yürü. AKP-HDP-PKK ve küresel şarlatanlara karşı bizimle yürü. İhanete karşı bizimle yürü. İşsizliğe, yoksulluğa ve yolsuzluk çetelerine karşı bizimle yürü Kahramanmaraş”  diye konuştu.

TÜM ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR

Öner son olarak şunları söyledi, “Toprağı ekemeyen çiftçilerimiz, siftah yapamayan esnafımız, muhtaç ve düşkün kardeşlerim, boş tencerelerin önünde gözyaşı döken analarımız, size sesleniyorum; fakirliğe ve çaresizliğe karşı bizimle yürüyün. İşsiz bırakılan, sınavlarda hakkı yenilen, azarlanan ve horlanan geleceğimizin güvencesi gençlerimiz, haksızlığa karşı bizimle yürüyün. Sefalet içinde yaşayan milyonlarca vatandaşını, safahat içindeki soyguncu azınlığa karşı bizimle yürüyün. Eşitsizliği törpülemek, kişisel hak ve hürriyetleri genişletmek için bizimle ol Kahramanmaraş”

38 Aday adayının tanıtıldığı program; Milletvekili Mesut Dedeoğlu ile eski milletvekilleri,  il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ocak başkanları, belediye başkanları, kadın kolları başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, milletvekili aday adayları, asenalar, bozkurtların da katıldı.

Program aday adayları ile birlikte çekilen fotoğraf karesi ile son buldu.




















Editör: Haber Merkezi