“Türkiye’mizin geleceği, gençlerimizin elinde. Bizlerin de en önemli görevi, onlara çağdaş medeniyetler seviyesinde, İYİ bir Türkiye emanet etmektir” diyen İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, yayınladığı mesajında şu ifadelere yerdi:

“Mustafa Kemal Atatürk'ün, milli kurtuluş mücadelesini başlatmak hedefiyle Samsun'a ayak bastığı gün olan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Türk milletinin şanlı zaferleri arasında altın harflerle adını yazdırmıştır.

Tüm olumsuzluklara rağmen Atatürk ve Arkadaşları önderliğinde tüm halkımızca verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Gençlerimize emanettir. Bu emaneti sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, gençlere en iyi şekilde bırakmak bizim görevimizdir. İnanıyorum ki, Cumhuriyetin gençleri de bu kutsal emaneti bir sonraki nesillere daha iyi seviyede bırakacaktır.

Bugün gelinen noktada gençlerimizin geleceğe dair umutsuzluğa düştüğüne üzülerek şahit olmaktayız. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabında dediği gibi “Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!”  Hiç merak etmeyin iyi kadrolar sizler için çalışıyor, Türkiye İyi Olacak, sizler iyi olacaksınız!

Bu vesile ile Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, başta tüm gençlerimizin  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi