İktidar veya muhalefet fark etmiyor, siyasi partilerin kongre süreci başladı, bazı partiler de ilçe kongre sürecini tamamlamış iken, şimdi Elbistan’da, kulislerde isimler açık açık dillendirilmeye başlandı.

Bu bağlamda, MHP Elbistan İlçe Başkanlığı için bu sıralar dillendirilen isim ise İş Adamı, Elbistan içesinin hatırı sayılır kimselerden olan Mehmet Gözütok’un adı daha sık geçiyor.

Cumhur İttifakı kurulduğu günden bu yana Ak Parti ile ortak hareket eden ve yakın mesai yapan ülkücüler için yeni bir süreç başlıyor. İl ve ilçe yönetimleri Ak Parti ile her alanda yakın görüşüp ortak adımlar atıyorlar. Elbistan'da da durum farklı değil. Ülkücülerin Kalesi olarak bilinen Elbistan da kongre süreci hareketliliği bir süredir derinden derinden çalışıyor.

Mehmet Gözütok'un ismi Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Başkanlığı için konuşuluyor.

Aday olduğu kulislerde sıkça dillendirilen Gözütok'un Elbistan da ülkücü camianın önemli isimleri ile bir araya geldiği ve destek aldığı da dillendirilen bir başka konu. Genel Seçim ve üstüne yerel seçimde küskünlerinde kenarda beklediği bir dönemde Mehmet Gözütok aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Hem mevcut saha da görev yapan isimlerle hem de küskünlerle yakın ilişkisi olan Gözütok'un tabanda da gerekli desteği sağladığı ve kısa süre sonra da adaylığını ilan edeceği konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi