Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere, partisinin 1. Olağan Büyük Kongresinin ardından düzenlediği basın toplantısında, 81 İl ve 700 ilçede teşkilatlanmalarını tamamladıklarını söyledi.

İl Başkanı Mehmet Dere, yaptığı konuşmasında, ülkenin kurtuluşunun Yeniden Refah Partisinde olduğunu ifade ederek: “ Bilindiği üzere 2. Kırk yılın Başlangıcı olan 23.11.2018 yılında Hacı Bayram Veli Hz manevi huzurunda harekete geçen 2. Kırk yılın başlangıcını yapan Milli Görüş hareketimiz daha 1. Yaşına basmadan 81 İl Teşkilatını, 700 ilçe Teşkilatını çok kısa bir sürede büyük bir aşkla elbirliği ile hızla kurmuştur. Kuruluş çalışmalarına aziz milletimizin gösterdiği ilgi, alaka, rağbet Milletimizin Milli Görüş harekatını ne kadar özlediğini, ne büyük bir arzuyla beklediğini göstermektedir.

Bu tarihi Kurtuluş harekatının teşkilatlanmasını yapan Yüce milletimiz,  Büyük bir heyecan seliyle;  17.11.2019 Günü 1. Olağan Büyük kongremizi, Ankara’nın En Büyük salonu Arena spor salonunun içini dışını adeta patlatırcasına  doldurarak; muhteşem bir katılımla gerçekleştirmiştir. Resmi verilerle 45.000 –diğer verilere göre 60.000 kişinin katıldığı ifade edilmektedir.

Milletimiz: Milli görüşün çizgisinden çıkanlara, İşbirlikçilere,  artık yerden kalkamaz diyen haçlı zihniyetine, asrın firavunu Siyonistlere Alpaslan Gazinin torunları olarak, Bu topraklarda ben varım ve var olmaya devam edeceğim mesajını vermiştir” dedi.

“BURADA GELECEK VAR!”

Ekonomiye değinen İl Başkanı Dere, “Yaşanabilir bir Türkiye için burada gelecek var” diyerek, ekonomik göstergeleri tablolarla gösterdi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Kongremizin ana sloganı “burada gelecek var”

Emekliye %300 artış, işçiye%200 artış, Memura%80 artış veren Rahmetli Prof.  Dr. Necmeddin Erbakan  hocamızın izinden giderek YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN  BURADA GELECEK VAR diyoruz.

FAİZLİ BORÇ almadan Kaynak paketleriyle Üretime geçerek BURADA GELECEK VAR diyoruz.

Sanayi tesislerimizi satmadan Katma değeri yüksek ürünler üreterek ihraç ederek Ülkemizi Kalkındırmak istiyoruz. Bunun için BURADA GELECEK VAR diyoruz.

Yardımlarla yaşayan bir halk yerine Üreten Kazanan kimseye el açmadan yaşayan bir  millet için BURADA GELECEK VAR diyoruz.

2002 de AKP iktidarına devredilen 241 Kamu tesisinin 169 tanesini yok pahasına satan özelleştiren Luna parklardaki dinazorlara 150 milyon dolar krediyi bulan, Tank palet fabrikasının yenilenmesine 50 milyon dolar krediyi bulamayan zihniyetinden Kurtulmak için BURADA GELECEK VAR diyoruz.

İşsiz kardeşimize soruyoruz; iş  bulmayı; insanca yaşayabileceğin maaş almayı İstiyor musunuz?

Asgari ücretli kardeşim Maaşına %80 zam olmasını, borç almadan ihtiyaçlarını karşılamak istiyor musun?

Emekli amcamız Teyzemiz HER HANGİ BİR YARDIMA MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAK İSTİYOR MUSUN?

Esnaf kardeşim Elinin emeğini almak, Ekmeğinin bereketini görmek istiyor musunuz?

Devletimizi milletimizin Bu topraklarda İLELEBET PAYİDAR Olmasını İstiyorsanız

BURADA GELECEK VAR!....

Sizleri YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE; YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE; YENİ BİR DÜNYA Kurmaya davet ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi