Ak Partiden üçüncü defa Andırın Belediye Başkanı seçilen Baki Tezcan, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halil Gömlekli’den aldı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan seçimlerde oy kullanan 22 bin 557 seçmenden 8 bin 980 oy alarak 365 oy farkıyla seçildiğini belirten Tezcan gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Hizmet verdiğimiz 10 yıl boyunca, partili partisiz herkesin takdirini kazanarak, kar- kış, yağmur, çamur, demeden hizmet ederek adeta büyük bir köy görünümünde olan İlçemizin çehresini değiştirdik, halkımızın hayat standardını yükselttik.”
Tezcan, Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada halkımıza adil, dürüst ve özverili bir şekilde var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz, diyerek şunları kaydetti.
“89 yıllık Andırın’ın siyasi tarihinde bir ilk olarak İlçemize yapmış olduğumuz güzel hizmetlerin karşılığında “Üçüncü defa” Belediye Başkanı seçilme onurunu bize bahşeden, tüm Andırın’lı hemşerilerimize kendim ve partim adına teşekkür eder, sonuçların İlçemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.

 Andırın Belediyesi Meclis üyeliklerine  Ak Parti 8, MHP 5 ve  CHP’den 2 üye seçilirken, Belediye Meclis toplantısının ilkinin bugün (11 Nisan 2014 Cuma) yapılacağı öğrenildi.




Editör: Haber Merkezi