Başkan adaylığı açıklandığı günden itibaren gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılaşan Hanefi Mahçiçek'e ilgi ve destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren, esnaf gezileri ve belde gezilerine devam eden Ak Parti Oniki Şubat  Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek'in Binevlerde bulunan seçim bürosu her geçen gün sevenleri ve destekçileri tarafından dolup taşıyor.

Seçim bürosuna 200 kişilik gurupla destek ziyaretine gelen Fatmalı Belediye Başkanı Servet Bekereci 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Mahçiçek'i destekleyeceklerini açıkladı.

Bekereci, seçim bürosunda yaptığı açıklamada, "Hanefi Mahçiçek başkanın Fatmalı halkının gönlünde ayrı bir yeri vardır. Tecrübe ve bilgisiyle Kahramanmaraş ve kendi yörelerine büyük hizmetler yapacaktır. Başkanımız bizim çok eski bir dostumuzdur. 30 mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde 2 bin Fatmalı halkı Hanefi Başkana destek verecektir. Şimdi buraya yerin dar olması sebebiyle ancak 200 yüz vatandaşımızı getirdik. Diğer seçmelerimizin de sizlere selamını getirdik. 2 bin Fatmalı halkıyla sonuna kadar Hanefi Mahçiçek'i destekliyoruz" dedi.
Gördüğü tablo karşısında büyük mutluluk yaşayan Mahçiçek, bu güne kadar edindikleri bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Oniki Şubat ilçesine hizmet edeceklerini söyledi. İlk olarak 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemini anlatan Mahçiçek, şöyle konuştu:

 “Sizden istirhamımız AK Parti’ye sahip çıkın. Çünkü biz milletin emriyle hareket ediyoruz. Türkiye’deki mücadele bu ülkeyi kimin yöneteceği mücadelesidir" dedi.

Kahramanmaraş’ı Türkiye’de örnek gösterilecek bir şehir yapmak istediklerini işaret eden Mahçiçek, bunu yapacak bilgi, birikim ve kabiliyete sahip olduklarının altını çizdi.

Mahçiçek şunları söyledi. "Servet başkan bizim çok eski bir dostumuzdur. Arkadaşlarıyla birlikte seçim büromuza gelip destek vermeleri bizi çok mutlu etti, sizleri aramızda görmek güzel bir duygu, buraya kadar gelip verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Tüm yaşamı boyunca ülkesine ve şehrine hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu dile getiren Mahçiçek, 30 Mart’ın ardından birbiri ardına projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi