Kamuoyunda bu günlerde AK Parti Milletvekili aday listesinde olacağına kesin gözüyle bakılan sürpriz isimlerden biri ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Turizmci Genç İşadamı Arif Saim Akıncı.

En genç aday adayı olan Arif Saim Akıncı, 18 yaşından bu yana İstanbul Avrupa Bölgesinde Ak Parti’nin perde arkasında önemli icraatlarda bulunan, fakat kamuoyundan kendini gizleyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden beri partiye kendini adamış biri.

Akıncı, kendini tam anlamıyla siyasete vermek için İstanbul’daki ticari hayatını dört yıl önce Kahramanmaraş’a taşınarak burada turizm ve otelcilik sektöründe memleketine hizmet etmeye başlamış.

Kamuoyunda ve siyasi kulislerde ise; Ankara’dan beklenen sürpriz adayın Akıncı olduğu konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Gençlerin önünü açmalıyız” söyleminden yola çıkacak olursak en genç aday adayı olan Arif Saim Akıncı’yı çağrıştırması, listenin sürprizi olması yönünde düşündürüyor.

Konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara ise Akıncı; “Ben memleketime hizmet için aday adayı oldum. Milletvekilliği ağır sorumlulukları olan asil bir görevdir. Bu bilinçle partimin bana vereceği her görevi büyük bir özveri ile yerine getiririm. Sorunlarını bildiğim memleketimin, meclis çatısı altında çözmek için aday oldum. Hayırlısı olsun” şeklinde cevap verdi.

Sürprizlere gebe olan liste yarışında bakalım Arif Saim Akıncı nerede yer alacak? Hep birlikte göreceğiz. 

Editör: Haber Merkezi