Kuzey İlçe teşkilatlarının tam destek verdiği Ertuğrul Doğan, bu gün Afşin İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Doğan’ı delegeler de yoğun ilgi karşıladı.

Doğan’ın adaylık açıklaması için düzenlediği basın toplantısında da yanında yer alan Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, ziyaretinden dolayı Doğan’a teşekkür ederek, desteğini bir kez daha yineledi ve başarılar diledi.

Ülküdaşlarına seslenen Doğan, öncelikle destelerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman davasına hizmet edeceğini, seçildiği takdirde gösterdikleri güvene layık olacağını vurguladı.

Günübirlik ucuz siyasetin peşinden koşmayacağının altını çizen Doğan: “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Milletimizin MHP iktidarına ihtiyacı var. İktidara gelmemiz için de güçlü kadrolarla halkın karşısına çıkmalıyız. İşte bu yüzden günü birlik ucuz siyasetle ne partimizin kaybedecek vakti ne de ülkemizin kaybedecek vakti yok. Hep birlikte el ele vererek Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeliye güç verip, kutlu davamızda amacımıza ulaşabiliriz.

Bu kutlu davamıza Kahramanmaraş’ta da ulaşmak için Peygamber Efendimizin istişare kültürünü kendimize şiar edinerek, teşkilatlarımızla, Ülkü Ocaklarımızla ve STK’larla el ele verip çalışarak partimizi hak ettiği yere getireceğiz.  Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir. Dargınlar yerine ülküdaşlarımızı kucaklayacağız ki başarı elde edeceğiz.

Çıktığım bu yolda talip olduğum kutlu makama gelebilmek için hepinizin desteğine ihtiyacım var” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi