KAPAM Başkanı İbrahim Azkara ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, yaptığı araştırmalar ve çözüm önerileri ile KAPAM’ın Kahramanmaraş için önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.

Her meslek gurubundan alanında uzman kişilerden oluşan KAPAM’ın, Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına yaptıkları araştırmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan İbrahim Azkara; “Derneğimiz yaklaşık bir yıldır faaliyet göstermekte. Bu kısa sürede yaşadığımız kente sorumluluk bilinci altında, bu güne kadara konuşulmamış veya konuşulmaya yanaşılmamış konuları ve sorunları gündeme getirdik ve getirmeye devam edeceğiz” dedi.

KAPAM’ın çalışmalarını takdire şayan bulduğunu ifade eden Kütükçü, Başkan Azkara ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

Kütükçü, Başkan Azkara ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek; “Sizlerin bizlere katkısının sadece Kahramanmaraş için değil, ülke genelinde olacağına inanıyorum.

Kahramanmaraş’ımız gerçekten sahipsiz, değerlerine sahip çıkılmıyor.

Bu anlamda sizler gibi alanında uzman ve sorumluluk bilinciyle bir araya gelmiş insanların memleketin sorunlarına neşter vurması gerçekten takdir edilecek bir olay. Hepinizi kutluyorum.

Araştırmalarınızdan faydalanmak isterim” dedi.

Daha sonra projelerinden bahseden Kütükçü, ülke gündemine değinerek, MHP’nin iktidara gelmesinin şart olduğunu vurguladı ve destek istedi. 

Editör: Haber Merkezi