Partisinin Andırın İlçesi Seçim İletişim Merkezi açılışına katılan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, coşku ile gerçekleştirilen açılış programının ardından, ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Yoğun ilgi ile karşılanan Kütükçü, esnafa hayırlı işler dileyip, hal hatır sordu ve destek istedi.

Ziyaretlerinde 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Kütükçü, MHP’nin birikimli adaylarının Ülkeye ve Kahramanmaraş’a hizmete hazır olduklarını ifade ederek: “Bu seçim ülkemiz için bir dönüm noktası. Sizler de bunu çok iyi biliyorsunuz. Bugün devlet yapısını yıkmak isteyip, başkanlık sistemi adı altında diktatör bir rejimi getirmeyi hedefleyen bir iktidar var. Ülkemiz bölünme eşiğinde. Ben inanıyorum ki; milletimiz buna müsaade etmeyecek. Kardeşliğimizin, birliğimizin, dirliğimizin bozulmaması için MHP etrafında kenetlenip, ülkeyi bölünme eşiğine getiren AK Parti iktidarına gereken dersi verecektir” dedi.

Türkiye’de 17 Milyondan fazla vatandaşın açlık sınırı altında yaşadığına dikkat çeken Kütükçü, iktidarın izlediği ekonomik politikalarla bu sayının artacağını vurguladı ve ekledi: “Esnafımız, işçimiz, memurumuz, emeklimiz, geçinemez hale geldi.

Partimizin seçim bildirgesinde taahhüt etiğimiz gibi MHP İktidarında yoksulluk kalmayacak” dedi. 









Editör: Haber Merkezi