Yeni Üye Katılım, mahalle başkanları ve sandık başkanları toplantısına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Koray Aydın patisinin Kahramanmaraş il başkanlığı binası önünde partililerine seslendi.

Düzenlenen törende alana gelen İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, çalan davul zurna sonrası halay çekti.

Törende konuşma yapan Aydın, İyi Parti’nin Türkiye’nin sorunlarını çözmek için taşın altına elini koyduğunu söyledi. Oy oranlarının gittikçe arttığını belirten Aydın, gün geçtikçe iktidara yürüdüklerini söyledi. Aydın, törendeki konuşmasında şunları kaydetti: “Bizi bekleyen seçime 12 ay kaldı. Bu bizim sorumluluklarımızı artırıyor. Çünkü İyi Parti ülke adına sorumluluk sahibi bir partidir. Çünkü bu ülke uzunca süreden beri Türkiye’de inşa edilen tek adam düzenine bağlı yapıda öyle bir iklim meydan getirildi ki; adalet ülkeyi yönetenlerin bir korku aracı oldu. Yüce dinimiz İslam’ın “adaletle ülkeyi yönetin” emrine karşı ne yazık ki adaletin bir sopa haline dönüştürüldüğü bir yeni Türkiye manzarası oluştu.

Bir yanda yandaşlar, öbür tarafta imkan fırsatı tanınmayan, önü kapatılanlar, zorbalığa maruz kalanlar var. İyi Parti büyük bir sorumluluk üstlenerek bu ülkenin geleceği için taşın altına eline koyma iradesini koymuştur. Bu bir sorumluluktur. Bu ülkeye yapılabilecek kötülüklerin en büyüğünü yapanlara karşı birilerinin bir şey yapması gerekiyordu. İşte İyi Parti, ülkesine aşık, milletini seven, ülkeye dair sorumluluklarının farkında olan, bir şey yapılacaksa o da şimdi yapılacak diyerek bu ülkenin geleceğine yönelik çalışmalar yapma iradesini koyarak kurulmuş bir siyasi partidir. İyi Parti bugün Türk siyasetine yön veren istikamet veren bir partidir.

Mevcut iktidar gitmeden bu ülkeye huzurun, refahın gelmesi mümkün değildir. 2015 yılından bu yana bu ülke sürekli küçülüyor. Hem gayri safi milli hasılası düşüyor. Hem de milli geliri düşüyor. Bu ülke öyle hale geldi. Bir yanda zenginler; bunlar iktidarın yanında olup yağmayla, talanla, fakir fukaranın hakkını gasp ederek zenginleşmiş kitle. Öbür tarafta da artan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele eden, yaşam mücadelesi veren milyonlarca insan var. Bu insanların sesinin bile duyulamadığı Türkiye şartlarında İyi Parti’nin varlığı bu ülkeyi yönetenler karşısında gelecek için bu insanlarımıza büyük umut kapısını açmıştır. Türk Milleti bizi çağırıyor, gün geçtikçe oy oranımız artıyor.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ise, partilerine katılan 5 bin kişiyi ‘cesur yürek’ olarak nitelendirdi. Çabukel, “İl Başkanı olduğum günden bu yana 4 yıl oldu. O günden beri öğrendiğim bir şey oldu. Türkiye’nin acil dokunuşlara ihtiyacı var. Bu dokunuşu yapacak olan bir kadın önderliğinde, Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde büyüyen, yükselen ve başkalarının korkusu olan İyi Partimiz var. Bizlerden korkmaya başladılar. Bizden neden korktuklarını anlayamamıştık. Artık çok iyi görüyoruz. Bizim buradaki kalabalıktan, coşkudan korkuyorlar. Biz yaşanan zulümlere son vermek için bir araya geldik. O zulüm artık bitecek. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi; hep beraber dik duracağız. En sonunda başaracağız. Çok az kaldı. İyiler Ordusu büyümeye devam ediyor. İyi Partimize tam 5 bin üye katıldı. 5 bin cesur yürek kardeşimize bizlerle beraber yol yürümeye karar verdikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 5 bin yeni üyeden temsili kişilere rozet takıldı.

ARAS; İYİ PARTİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti’ye kendisiyle birlikte çok sayıda yeni üye katılımı yapan Dr. Ecz. Bahtiyar Murat Aras, inandığı yerde ve partiye katılım sağlamaktan mutlu olduğunu, Genel Başkan Meral Akşener’in güçlenmesi için var gücüyle çalışacaklarını söyledi.

Üye katılım Töreni’ne İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın yanı sıra Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Ayrıca; Elbistan İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda da üye katılım programı düzenlendi.

Editör: Haber Merkezi