Elbistan muhtarlar Derneği Başkanlıgın yanı sıra Cumhuriyet Halk partisi Kahramanmaraş İl disiplin kurulu Başkanı  olan Hayri Kale'yi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Büyükşehir belediye meclis üyesi  Aslan Palalı ile birlikte  yapılan  sohbette  Keseni ayrıca mutlu etti

2015 genel seçim çalışmaları kapsamında  Elbistan Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Avukat Kesen , Muhtarlar Derneği Başkanı  Kale ve muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat  İnan Kesen Elbistan da muhtarların sorunlarını hep birlikte konuşup, istişare edeceklerini dile getirdi. 

Muhtarların, mahallede devletin temsilcileri olduğunu kaydeden Kesen , "Muhtarlarımızla ilişkilerimiz her zaman sıcaktı, bundan sonrada öyle olmaya devam edecek. Bizlerde bu davanın taşradaki neferleri olarak muhtarlarımızla olan irtibatımızı sürekli devam ettireceğiz" dedi.

2015 genel seçimlerinin Türkiye için büyük önem arz ettiğini dile getiren İnan , sözlerini şöyle sürdürdü:

Elbistan muhtarlar Derneği Başkanı  ve Cumhuriyet Halk partisi Kahramanmaraş İl disiplin kurulu Başkanı  Hayri Kale ise CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat İnan Kesen'e aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi