CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av.İnan Kesen Programına sabahın erken saatlerinde genç ve dinamik ekibiyle yaptığı günlük koordinasyon ve bilgilendirme toplantısının ardından  hemen Elbistan İlçesin Demircilik  Mahallesinde vatandaş  buluşması ile başlayan  Kesen Kahramanmaraş’ta değişim zamanının geldiğine inandığını CHP’ye gönül vermiş herkesin çok kıymetli olduğunu da belirterek, çalışmaları süresince hiçbir polemiğin ve tartışmanın tarafı olmayacağını, sevgi dilini eksik etmeyeceğini kaydetti.

Programına partililerin daveti üzerine  Öğlenden Sonra Nurhak İlçesine Bakış, malap soğucak, hüyücek Mahallerine gerçekleştirdiği ziyareti ile devam eden  Kesen burada  Partileri ile bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

;  “Çalışmalarımız kapsamında   Partili Partisiz herkesi tek tek ziyaret ediyoruz , hasret gideriyoruz. Sizler bizim için, bir siyasi partinin üyelerinden ziyade büyük bir ailenin fertlerisiniz. Birlikte yürüyelim, yanlışımız olursa bizleri uyarmak, yanlıştan döndürmek sizin göreviniz.” dedi.  Demokratik kitle örgütlerinde bulunduğu her göreve seçimle geldiğini de ifade eden Öztürk örgütten kopmamanın, aile fertleriyle barışık olmanın başarının temeli olduğunun da altını çizdi.

 

Editör: Haber Merkezi