Seçimler kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Av. İnan Kesen ” Bizler, Siyaseti kariyer veya ekonomik çıkarları için değil, halkımızın çıkarları ve sosyal demokrasinin tüm yaşamımızda hayat bulması için yapmaktayız.

Kesen Kahramanmaraş Ziyaretinde İlk Önce Partisin Kadınları Tarafından Düzenlen Özgecan İçin Yapılan Eyleme Katıldı. Ardından ise partisin İl Başkanı Esat Şengül Makamında Ziyaret ederek Çalışmaları Hakkında Bilgi verdi.

Türkoğlu İlçe Teşkilatını Ziyaret eden Kesen Partilerine Yaptığı Konuşmasında Birinci sırada da olsam son sırada da olsam ilk sırada gibi çalışacağıma söz veriyorum. CHP yi iktidar yapmaya çalışacağım. Çocuklarımız sokakta dövülerek öldürülmesin, biber gazına ve tomaya maruz kalmasın, işçimiz, memurumuz, tüm çalışanlarımız alın terlerinin karşılığını alsın çiftçimiz ve emeklimiz mutlu olsun. Toplumun tüm kesimlerinin huzur ve güven içerisinde yaşadığı bir hukuk sistemi ve parasız eğitim, parasız sağlık için adayım” dedi.

Burada üyelerle ve vatandaşlarla görüşen Kesen ülkemizde bir kriz yaşandığını artık birçok vatandaşın gelecekten umudunu kestiğini ülke sorunlarının çözülmez boyutlara gitmekte olduğunu artık bu gidişe dur demek gerektiğini belirterek; Tek Çözümün Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının bu sorunların üstesinden gelecek donanım ve inanca sahip olduklarını Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için aday olsa da olmasa da var gücüyle çalışacağını tüm üyelerinde çalışması gerektiğine inandığını söyledi.

 

 

Editör: Haber Merkezi