İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi bu gün gerçekleştirildi. Tek adaylı gidilen kongrede, Kurucu İlçe Başkanı Kemal Pekmez seçilerek güven tazeledi.

Yaptığı konuşmasında, İYİ Parti’de görev alan, üye olan herkesin cesur insanlar olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Kemal Pekmez: “Genel Başkanımız Meral Akşener, bütün engellemelere rağmen ülkemiz için cesur bir adım attı. Çünkü milletimizin beklentisi buydu. Partimiz milletimiz istediği için kuruldu. Bu gün İYİ Parti çatısı altında toplanan herkes ülkesi için elini taşın altına koyan cesur insanlardır” dedi.

Milletin beklentisini karşılıksız bırakmayacaklarını ifade eden Pekmez: “Türkoğlu’nda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Çünkü bizler sorumluklarını bilen insanlarız. Kapı kapı dolaşıp, tüm hemşehrilerimizi İYİ Parti çatısı altında toplayacağız ve ilk seçimlerde Türkoğlu’n da en iyi sonucu alacağız” dedi.

Kongreye katılanlara teşekkür eden Pekmez: “Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bundan sonrası sahalara inip çalışma zamanı” diye konuştu.




 

Editör: Haber Merkezi