MHP Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kayan parti il binasında düzenlenen programla neden aday olduğunu açıkladı.

Kayan, yaptığı konuşmasında: “Buradan bir yola çıkıyoruz bu yol kutlu yoldur. Atam oğuz kağanın yolu sultan Alparslan’ın Osman Gazinin Fatih Suttan Mehmet’in Yavuz Sultan Selim hanın yoludur. Bu yol Mustafa kemal Atatürk’ün başbuğumun Alparslan Türkeş’in bilge liderim Türkmen beyim sayın genel başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyin yoludur.” dedi.

“Mazluma Yunus Zalime Yavuz”

Vurguna son vermek için mazluma yunus zalime Yavuz olmak için bu yola baş koyduğuna dikkat çeken Mehmet Kayan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Ciddiyetimiz Oğuz Kağanını Çin ordusu karşısında ki ciddiyeti Sultan Alparslan’ın ahlatta Bizans ordusuna karşı olan ciddiyeti Osman gazinin söğütte 40 çadırı ile tuğ diktiğinde ki ciddiyeti Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul fethinde ki ciddiyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale de Sakarya’da büyük taarruzda kurtuluş savaşında ki ciddiyetidir. Ciddiyetimiz başbuğumun dünya ideolojik dayatmasına karşı bilge liderim sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin küresel güçlerin oyunlarına karşı sergilediği devlet ciddiyetidir. Vurguna son vermek için mazluma yunus zalime Yavuz olmak bende varım diyorum. İnançlıyım kararlım siyasete seviye ve kalite getireceğime yeniliklerin ve güzelliklerin önünü açacağıma sizlerin desteği ile başaracağıma inanıyorum. Yönetimine talip olduğum Onikişubat belediyesi 408 bin nüfusa sahip 220 bin seçmeni olan 116 mahalleli metropol bir merkez ilçedir. İlçemizin sıkıntılarını biliyoruz. Bütün konuya vakıfız vatandaşlarımızla el ele omuz omuz gönül gönüle hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğiz. Makam ve millet arasında ki bütün engelleri kaldıracağız siyasi gücü olan maddi gücü olan her kim maka hangi rahatlıkla giriyorsa kırsal mahallede ki Ahmet amca Mehmet amca o rahatlıkla girebilecektir. Bunu birlikte başaracağız.”

“Gece Gündüz Çalışacağız”

MHP Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal ise, “ Önümüzde bir yerel seçimler var. Bu seçimler bizler için partimiz için sahsım adına çok önemli. Onikişubat’ta devraldığımız çıtayı çok daha ileriye çıkartmak için uğraşıyoruz. Bu seçimde elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğiz. Sayın Başkan adayımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi