Ulusal ve Uluslararası yaşanan gelişmelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerinin yanında yer alan AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, 2019 Yerel Seçimleri kapsamında da Cumhur İttifakı için çalışmalarını sürdürüyor. Karslıoğlu, memleketi Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Bozhüyük Mahallesinde yaşayan akrabaları ile birlikte Hüseyin Coşkun Aydın'ı seçim ofisinde ziyaret etti.

Seçim Ofisinde yaptığı konuşmada Karslıoğlu “Bugüne kadar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar memleketinde siyasete müdahil olmadığını ifade eden Karslıoğlu, şunları kaydetti:

“Bizler Bozhüyüklüler olarak her daim Reis Beyin yanında olmaya özen gösterdik. Bazen duyuyoruz ki Bozhüyük’te şöyle böyle, Bozhüyük’te sıkıntı var. Bozhüyük’te hiçbir sıkıntı yok, Bozhüyük sonuna kadar Reisci ve sonuna kadar da Hüseyin Coşkun Aydıncıdır. Bugüne kadar gelip siyasete müdahil olmadım. Fakat bu tarihten itibaren her seçimde memleketimde olup oylarımıza kimseyi sahiplendirmeyeceğim. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Hayrettin Güngör'ün Göksunlu olması ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçimlere büyük önem vermesi bizim de taşın altına elimiz koymamıza sebebiyet verdi. Büyükşehirde Sayın Güngör'ün Göksun'da Sayın Aydın'ın kazanmasıyla ilçemize ve mahallemize bugüne kadar gelen hizmetlerin daha fazla geleceğinden hiç şüphem yok. 1 Nisan sabahı Büyükşehir ve İlçelerinde Cumhur İttifakı adaylarımız desteklerimizle kazanacaktır. Sayın başkana seçim yarışında başarılar diliyor yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum. Biz biliyoruz ki bir hizmet ihtiyacı olduğunda da Hüseyin Coşkun Aydın Başkanım her zaman olduğu gibi ulaşılabilir bir başkan olacak ve hizmetlerine ara vermeden devam edecek.”

Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı konuşmada, Göksun’u, Göksun’un değerleri ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

Görevine devam etmesi durumunda Bozhüyük Mahallesine hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

“İnşallah Allah nasip ederse 1 Nisan itibariyle yeni görevimize devam ederken, bu beş yıllık süreçte Bozhüyük Mahallemize yapmış olduğumuz hizmetleri kat be kat arttırmak suretiyle elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çünkü Bozhüyük buna fazlasıyla layık, fazlasıyla bunu hak ediyor. Bizde bunu yapmaya gayret ediyoruz. Geçen dönem Göksun’u Göksulularla birlikte yöneteceğiz dedim. Bu, Göksun’da yaşayan, Türkiye’nin diğer bölgelerinde yaşayan, hatta dünyanın değişik coğrafyalarında yaşayan kalbi Göksun için atan, kaygısı Göksun olan herkesle diyalog içerisinde olup görüşlerini alacağız demektir. Yine bugün Mustafa Karslıoğlu gibi Adana’dan ilçesinin ve mahallesinin sıkıntısını kendi sıkıntısı kabul edip buraya geliyorsa bizim düşüncemiz hayata geçmiş demektir. Önümüzdeki süreçte Göksun’u, ülkemizin yönetimine farklı alanlarda katkı sağlayan Göksun’un değerleriyle yönetmeye devam edeceğiz.”

Karslıoğlu, ziyaretin anısına Başkan Aydın’a Türk Bayrağı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi