Pazar günü sabah saatlerinde İstanbul’dan Malatya’ya oradan da  Elbistan’a geçecek olan

Erdem Karakoç, burada hem ‘ülküdaşlarıyla’ hem de hemşerileriyle bir araya gelecek.

Parti faaliyetleri kapsamında çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Erdem Karakoç,”Taş medreselilerin” davetli olarak pazar günü Elbistan’a gelecek.Karakoç,Aynı   günün  akşamı  iftar yemeğinde ‘ülkücü’arkadaşlarıyla  birlikte olacak.

 Hafta sonunu  Elbistan İlçesi’nde geçirecek olan  MHP  MYK üyesi Erdem Karakoç, Ev sahipliğini “Taş medreselilerin” yapacağı toplantıda, genel olarak MHP’nin  ülke sorunları ekseni  stratejisi üzerinde duracağı ifade edildi.

Ülkeyi karış karış  gezen,partilileriyle ve vatandaşlarla  sık sık bir araya gelen,ülkü ocakları İstanbul eski başkanlarından ve MHP MYK üyesi Erdem Karakoç,parti çalışmalarının yanısıra,  10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda da bulunacağı belirtildi.


Siyasi çalışma yapmak üzere,bu hafta sonu Pazar günü,Memleketi Afşin ve Elbistan İlçelerine gelmeye hazırlanan Erdem Karakoç’a bu gezinin temel  amacının ne olduğınu sorduk.

Pazar günü Elbistan’da hemşerileriyle bir araya geleceğini ifade eden, Erdem Karakoç,bu ziyaretinin  CHP-MHP  tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkartılan Ekmeleddin İnsanoğlu’na destek amaçlıda sayılabileceğini  söyledi.Karakoç şu görüşlerini aktardı:,  ”MHP olarak ülkemizin sorunlarına ve bu sorunların çözümüne odaklanmışız,partimizin Ülke politikasını  gittiğimiz her yerde anlatıyoruz.Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olmanın gayret ve çabası içerisindeyiz.Bu bağlamda ülkemizin dört bir köşesini gece gündüz demeden dolaşıyoruz ve milletimize ülke sorunlarını anlatıyoruz.Bu sorunları mutlaka aşmalıyız.Bunun ilk adımı da 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimidir.İnşallah bu seçimden Türk ulusumuza ve Atatürk devrimlerine sahip çıkacağına inandığımız isim olan,Ekmeleddin İhsanoğlu başarıyla çıkar.İşte o zaman ülkenin geleceğe dair ortada olan endişelerimizde, kalkmaya başlar.Bizler bunun için halka doğudan inmenin  ve ülke sorunlarını onlarla paylaşmanın gayreti içerisindeyiz.”dedi.


2015 Genel seçimlerine yönelik  partisinin seçime hazırlık çalışmalarını dan da hemşerilerine söz edecek olan  MHP MYK üyesi Erdem Karakoç”,ülkemiz kötü yönetiliyor,Partimizi tek başına iktidara taşımak için 2015 Genel seçimlerine çok daha iyi hazırlanmalıyız.Ülkesini seven her bireyin bu çalışmamıza katkı koymasını bekliyoruz,bunun için Ana dolumuzun yollarındayız” ifadesini kullandı.. / Haber: Selahattin KARAKOÇ

 

Editör: Haber Merkezi