İstanbul merkezli Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşu KENTMARAŞDER ‘in ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstanbul Bölge Milletvekilleriyle Buluşuyor”  yemekli toplantısı Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç ve Dr. Mehmet İlker Çitil’in katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Güngören de Kahramanmaraş’a hizmet edebilmeyi ilke edinmiş zümreleri KENTMARAŞDER çatısı altında bir araya getirebilmeyi başaran memleketimizin vizyoner yüzü, başarılı siyasetçi ve işadamı Bilal Ardıç’ın milletvekillerimizin teşrifleriyle hemşehrilerimiz onuruna verdiği yemekte, Kahramanmaraş’ın iş, sanat, medya ve spor camiasıyla birlikte siyaset dünyasının sevilen kişiliklerini bir araya getirdi.



Yemin öncesi vekiller İstanbulda KENTMARAŞDER genel başkanı Bilal Ardıç ve yönetim kurulu üyeleri avukat Bekir Dedeler, Metin Gözcü, Zeki Bahçe, Recep Tecirli, Eyüp K Kılcı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantı da buluştu. İstanbul Buluşmasına; İstanbul Bölge İdare Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, Emekli Yargıtay Üyesi ve Doğuş Holding Danışmanlarından Adnan Başkır, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Bakırköy İş Mahkemeleri 11. Daire Başkanı Hâkim Mevlüt Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, Bahçelievler Belediye Başkanvekili Mevlit Uyan, Maliye Başmüfettişi Hacı Gökhan Gül, Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener, Basketbol A Milli Takım Doktorlarından Adnan Bağrıaçık, Elbistan 1.Noteri Ömer Kaya, Çağlayancerit Noteri Şükran Kaya,  İBB Altyapı Müdürü Özkan Sağır, Bürokrat Ali Yakar, Rose Berry Cafelerinin sahibi Eshabil Culfa, İşadamı İbrahim Kaya, Avukat Yusuf Bardak, Ziya Şark Sofraları yöneticisi Ahmet Bingöl, Trabzon Kahramanmaraş Kardeşlik Köprüsü Derneği Başkanvekili Eyüp K Kılcı, Maliye müfettişi İsmet Kara, İstaç Danışmanı İlhan Kartal, Formula Sürücü Kursu yöneticsi Recep Tecirli, Organizatör Metin Gözcü, EÜAŞ Ambarlı Müdürü Şükrü İlhan,EÜAŞ Ambarlı Müdür Yardımcısı Özel Altıkulaç, EÜAŞ Teknik Personelleri Zeki Bahçe,Ebubekir Kılıç, Türkoğlu Kurucu Dernek Başkanı Ali Kalli, Ak Parti Güngören İlçe eski Başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı  Ayşe Kılıç ve 26.Dönem Kahramanmaraş milletvekillerimizin katılımıyla memleketinin “dünü, bugünü ve yarını” masaya yatırıldı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr M. İlker Çitil;
25.ve 26.dönem milletvekili seçilmiş olmanın yükümlülüğü içerisinde memleketimize en güzel yatırımların yapılabilmesi yönünde bana güvenen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum..İnşallah en iyi,en güzel hizmet yatırımlarını memleketimize kazandırmak için elimden gelen çabayı göstereceğim dedi.



Şanlıurfa eski Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı 26.Dönem Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç;
Sözlerime başlarken öncelikle her zaman Kahramanmaraşlıların yanında yer alan, her türlü imkân ve olanaklarını seferber ilan eden sn. Bilal Ardıç’a sizlerin huzurunda teşekkür ederek başlamak istiyorum dedi. Güvenç; Nerede Kahramanmaraşlı varsa orada biz olacağız, hemşehrilerimizin daima dün olduğu gibi bugün ve yarında yanında yer alacağız. Memleketimizin sosyolojik ve ekonomik kalkınması için durmak yok, çalışacağız diyorum.

Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı ve 26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan; Böylesi muhteşem bir toplantıya beni de davet ederek bu mutluluğu yaşamama vesile olan tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

İstanbul Bölge İdare Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı;
Sözlerine başlarken hukuk fakültesinde öğrencilik yıllarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına kadar uzanan mesleki kariyer yolculuğundan bahsetti. Tüm hemşehrilerimizle bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşatan emeği geçen herkese şükranlarımı sunarken özellikle bilhassa Bilal Ardıç’a teşekkür ediyorum dedi.

Bakırköy 11. İş Mahkemesi Hâkimi Mevlüt Yılmaz;
Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bir arada olmak çok değerli milletvekillerimizle yemin etme programları öncesinde birlikte memleketimizi konuşma fırsatı yakalama imkânı elde ettiğimiz bu toplantıyı organize edenlere teşekkür ediyorum, dedi.

Haber: Eyüp Kadir Kılcı

Fotoğraf: Bedri Bükülmez
Editör: Haber Merkezi