Bir anlamda Kahramanmaraş’ın kültür elçiliğini yapan, Kocabaş Konağı İşletmecisi Başarılı İş kadını Kadriye Mezir, şimdi de sevdalısı olduğu şehre milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktı.  

AK Parti İl Teşkilatına Milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu yapan Kadriye Mezir, Ak Parti çatısı altında onurlu bir görece talip olduğunu, hayırlara vesile olmasını diledi.

Özellikle kadınların Ak Parti İktidarında güçlendiğini belirten Mezir: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 16 yıllık AK Parti iktidarında, yapılan hizmetler milletimizin takdirinde. Sağlıkta, ulaşımda, ekonomide vs. Türkiye’miz adeta çağ atladı. Hızla gelişen ülkemiz, dünyada söz sahibi, güçlü bir ülke haline geldi. Ekonomik istikrarla, insanımızın yaşam standardı yükseldi.

Siyasete atılmamdaki en önemli faktörlerden biri de, özellikle her alanda biz kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılık en önemli unsurlardan biri. Gerek siyasette gerekse de iş dünyasında kadınlarımızın sayısı arttı. Kadınlarımız üretmeye, ekonomiye katkı sağlamaya başladı.

Bende hizmetin adresi Ak Parti’de ülkeme ve şehrime TBMM çatısı altında hizmet etmek, Yeni Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak için bu onurlu göreve talip oldum. Nasip olursa, kadınlarımızın da temsilcisi, sözcüsü ve sesi olacağım” dedi.

Mezir, “24 Haziran seçimlerinde Dünya Lideri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimiz ilk turda Cumhurbaşkanı yapacak. Buna inancım sonsuz. Çünkü bu millet hizmetin adresini biliyor. Bende bu anlamda yılmadan, yorulmadan çalışacağım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi